Din punct de vedere structural lucrarea de fa&539;a cuprinde &537;apte capitole I Considera&539;ii generale privind raspunderea contractuala; II Daunele-interese Evaluarea judiciara &537;i evaluarea legala a daunelor-interese; III Clauza penala Modalitate de evaluare conven&539;ionala a daunelor-interese; IV Condi&539;iile acordarii clauzei penale Cauzele neimputabile debitorului care fac ca penalitatea sa nu poata fi ceruta; V Reductibilitatea clauzei penale; VI Clauza

Clauza penala in noul cod civil (editia a II a)

de Florin Ludusan

Cod produs: 0000237114

Data aparitie: 2022

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-39-1028-9

Numar de pagini: 484

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Din punct de vedere structural, lucrarea de fața cuprinde șapte capitole (I. Considerații generale privind raspunderea contractuala; II. Daunele-interese. Evaluarea judiciara și evaluarea legala a daunelor-interese; III. Clauza penala. Modalitate de evaluare convenționala a daunelor-interese; IV. Condițiile acordarii clauzei penale. Cauzele neimputabile debitorului care fac ca penalitatea sa nu poata fi ceruta; V. Reductibilitatea clauzei penale; VI. Clauza penala abuziva; VII. Clauza penala și impreviziunea). Aceasta noua ediție conține o serie actualizata de hotarari ale instanțelor din Romania referitoare la subiectul analizat.

Scopul demersului științific este acela de a oferi practicienilor din domeniul juridic un material practic și actual, atat pentru susținerea demersului educațional, cat și pentru conturarea unei gandiri critice și adaptate sistemului judiciar actual, cu respectarea normelor legale in vigoare.

In conținutul acestei lucrari vor fi regasiți termenii din domeniul raspunderii contractuale, insoțiți de explicațiile și clarificarile necesare, impreuna cu oferirea unor exemple concludente izvorate din jurisprudența actuala. Fiecare hotarare expusa conține o serie de cuvinte-cheie, care faciliteaza demersul cititorului de a accesa informația dorita, in cel mai scurt timp și cu un minim de efort.


Data aparitie 2022
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-39-1028-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 484
Tip coperta Necartonat
Autor

Florin Ludusan

Numar pagini 484
Scroll