Primul volum din trilogia Familia Cahill LISA JACKSON ESTE CEL MAI INCITANT NUME NOU DIN LITERATURA DE SUSPANS ROMANTIC DACA AR FI STIUT… TREBUIE CITITA CU TOATE LUMINILE APRINSE – BOOKCRAZY REVIEWS Totul a inceput intr-o noapte pe o portiune intunecata de autostrada din nordul Californiei Orbiti de farurile din fata soferii a doua vehicule parasesc soseaua lasand in urma o femeie moarta si alta in coma Cand

Daca ar fi stiut

de Lisa Jackson

Cod produs: 0000224089

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-973-728-822-6

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Primul volum din trilogia Familia Cahill

 

LISA JACKSON ESTE CEL MAI INCITANT NUME NOU DIN LITERATURA DE SUSPANS ROMANTIC. DACA AR FI STIUT… TREBUIE CITITA CU TOATE LUMINILE APRINSE. 

– BOOKCRAZY REVIEWS

 

Totul a inceput intr-o noapte pe o portiune intunecata de autostrada din nordul Californiei. Orbiti de farurile din fata, soferii a doua vehicule parasesc soseaua, lasand in urma o femeie moarta si alta in coma. Cand supravietuitoarea se trezeste, memoria i-a pierit si fata i-a fost reconstruita chirurgical. Membrii familiei ii spun ca se numeste Marla Cahill… dar toti ii sunt necunoscuti.

 Aflata in convalescenta in vila ei izolata din San Francisco, Marla asteapta ceva care sa-i declanseze revenirea memoriei, totusi are sentimentul profund ca ea nu este femeia despre care spune toata lumea. Ea mai stie, de asemenea, ca se afla in pericol. Si pe masura ce teama ii creste, un ucigas asteapta momentul perfect pentru a lovi – momentul in care Marla isi aminteste!

 

Fiori reci de oroare i se furisara incet in sus pe sira spinarii cand isi dadu seama ca nu-si putea aminti nici macar o singura clipa din anii ce insemnau viata ei. Era ca si cum ea n-ar fi existat niciodata.

 

UN ROMAN CARE TE TINE CU SUFLETUL LA GURA O CAPODOPERA CE OPRESTE INIMA, CU TOT ATATEA INTORSATURI CAT STRAZILE DIN SAN FRANCISCO. NU-L RATATI! 

– OLD BOOK BARN GAZETTE


Data aparitie 2021
ISBN 978-973-728-822-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 432
Tip coperta Necartonat
Autor

Lisa Jackson

Numar pagini 432
Scroll