Lise Bourbeau fondatoarea uneia din cele mai mari scoli de dezvoltare personala - Asculta-ti corpul autoarea a numeroase best-seller-uri ni se dezvaluie in totalitate Increzandu-se in intuitia sa ghidata Dumnezeul sau interior isi asuma mari riscuri Este riscant sa isi asume dezvaluirea anumitor aspecte foarte intime ale vietii sale In aceasta carte Lise ne impartaseste multe aspecte ale vietii sale familiale afective relatiile sale de cuplusi sexuale succese

Eu sunt Dumezeu. Si tu esti

de Lise Bourbeau

Cod produs: 0000185765

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94754-2-3

Numar de pagini: 208

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lise Bourbeau, fondatoarea uneia din cele mai mari scoli de dezvoltare personala - Asculta-ti corpul, autoarea a numeroase best-seller-uri, ni se dezvaluie in totalitate. Increzandu-se in intuitia sa, ghidata Dumnezeul sau interior, isi asuma mari riscuri.
 

Este riscant sa isi asume dezvaluirea anumitor aspecte foarte intime ale vietii sale. In aceasta carte, Lise ne impartaseste multe aspecte ale vietii sale familiale, afective, relatiile sale de cuplusi sexuale, succese in cariera, dar si esecuri financiare.

Ce ne poate imbogati sufleteste mai mult decat sa invatam sa ne cunoastem prin intermediul cuiva care accepta si indrazneste sa se dezvaluie deplin?

Autoarea, de multi ani, foloseste trairile si lectiile sale de viata pentru a-si inspira si ajuta cititorii.

Citind cartea, poate te va atrage sau poate iti va crea sentimente de respingere, dar nicidecum nu te va lasa indiferent(a).

Lise Bourbeau ne impartaseste mijloace si moduri de a invata sa reluam legatura cu Dumnezeul nostru interior si ne explica de ce putem afirma cu usurinta, asa cum si autoarea afirma: Eu Sunt Dumnezeu. Si tu esti. Fiecare din noi este.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94754-2-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 208
Tip coperta Necartonat
Autor

Lise Bourbeau

Numar pagini 208
Scroll