Auxiliarul Culegere matematica clasa a 12 a M2 urmareste ascendent completarea studiului cunostintelor de algebra si analiza matematica Seria lunga de autori care au contribuit la aceasta editie aduc experienta lor de profesori de specialitate si propun exercitii pentru fixarea cu succes a notiunilor acumulate in cei patru ani de liceu Culegerea este aprobata M E N 2018 si este un instrument foarte util elevilor si profesorilor la clasa ori pentru

Matematica clasa a XII a M2

de Marius Burtea, Georgeta Burtea

Cod produs: 0000222719

Editura: TAMAR PRINT

ISBN: 978-606-8952-14-0

Numar de pagini: 229

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Auxiliarul Culegere matematica clasa a 12 a M2 urmareste ascendent completarea studiului cunostintelor de algebra si analiza matematica. Seria lunga de autori care au contribuit la aceasta editie aduc experienta lor de profesori de specialitate si propun exercitii pentru fixarea cu succes a notiunilor acumulate in cei patru ani de liceu. Culegerea este aprobata M. E. N. 2018 si este un instrument foarte util elevilor si profesorilor, la clasa ori pentru studiu individual.

 

Culegere burtea clasa a XII-a M2 cuprinde 4 parti:

  • Prima parte contine un rezumat al notiunilor teoretice principale prevazute de programa scolara, care folosesc deopotriva in rezolvarea exercitiilor propuse ulterior in culegere.
  • A doua parte aduce exercitii cu modele de rezolvare care sa fixeze etapele de solutionare a problemelor.
  • A treia parte contine exercitii propuse, de la simple pentru intelegerea de baza, la complexe pentru a putea obtine rezultate foarte bune la lucrari curente, semestriale, de sfarsit de ciclu scolar.
  • Ultima parte este dedicata solutiilor pentru exercitiile anterioare, cu raspunsuri finale, indicatii pentru rezolvarea problemelor sau rezolvari complete ale problemelor care ar putea pune dificultati elevilor.

 

Capitolele contin la final si probleme recapitulative, iar culegerea este foarte utila in pregatirea elevilor pentru concursuri si examene.


ISBN 978-606-8952-14-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 229
Autor

Marius Burtea, Georgeta Burtea

Numar pagini 229
Scroll