Patrula Catelusilor ajunge in preistorie Alaturati-va cateilor preferati si noilor prieteni in misiunile de salvare incitante cu dinozauri cu catelul salvator Marshall si dinozaurul inclus Velociptor Acest set de figurine de actiune include figurina catel un dinozaur la scara mare si o mini-figurina dinozaur misterioasa Purtand uniforma Salvarea lui Dino catelul iubit din Patrula Catelusilor este pregatit sa intre in actiuneApasati butonul de pe insigna pentru ca instrumentul

Patrula Catelusilor Set Figurina Catelus Marshall Si Dinozaur Velociptor 6058512_20126400

Cod produs: 0000219232

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Patrula Catelusilor ajunge in preistorie! Alaturati-va cateilor preferati si noilor prieteni in misiunile de salvare incitante cu dinozauri, cu catelul salvator Marshall si dinozaurul inclus Velociptor. Acest set de figurine de actiune include figurina catel, un dinozaur la scara mare si o mini-figurina dinozaur misterioasa! Purtand uniforma Salvarea lui Dino, catelul iubit din Patrula Catelusilor este pregatit sa intre in actiune.

Apasati butonul de pe insigna pentru ca instrumentul de pe rucsacul catelului preferat sa se transforme si sa se deschida! Apoi, apasati pe coada dinozaurului pentru a-i deschide gura! Scoateti din cutie si restul setului pentru a vedea min-dinozaurul colorat pe care il puteti folosi la orice misiune de salvare!

Cu trei figurine uimitoare, acest set aduce la viata toata distractia din era preistorica din celebrul show de televiziune Paw Patrol.

Acest set reprezinta cadoul ideal pentru copii cu varsta 3+.

Include: 1 figurina catel Marshall, 1 figurina dinozaur Velociptor, 1 figurina dinozaur misterioasa.


Scroll