A fost o data ca niciodata o ciocanitoare Cioc Cioc traia singura intr-o padure pana cand s-a decis sa isi caute niste prieteni noi Cum a reusit sa se imprieteneasca cu animalele din padurea invecinata dar mai ales cum a reusit sa le convinga sa locuiasca in padurea ei Citeste povestea si vei aflaBazaiala si Trompi pot fi considerati amici insa nu reusesc sa de vada unul pe celalat Cum este posibil asa ceva Vei afla daca vei citi
- 15%

Povesti despre prietenie

de Kestutis Navakas

Cod produs: 0000200416

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-535-835-5

Numar de pagini: 52

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
A fost o data ca niciodata o ciocanitoare Cioc. Cioc traia singura intr-o padure pana cand s-a decis sa isi caute niste prieteni noi. Cum a reusit sa se imprieteneasca cu animalele din padurea invecinata, dar mai ales cum a reusit sa le convinga sa locuiasca in padurea ei? Citeste povestea si vei afla!
Bazaiala si Trompi pot fi considerati amici, insa nu reusesc sa de vada unul pe celalat? Cum este posibil asa ceva? Vei afla, daca vei citi povestea! A treia poveste este despre o maimutica si o girafa. Ele sunt bune prietene, insa diferite ca inaltime. Cum au reusit sa se impace? Vei afla, daca vei citi povestea!
Mu si Miau nu par ce credeti voi ca sunt. Mu este o pisica, iar Miau o vacuta. Cele doua sunt bune prietene, insa au nume diferite. De ce au aceste nume? Citeste povestea!

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-535-835-5
Loc aparitie Pitesti
Numar de pagini 52
Tip coperta Cartonat
Autor

Kestutis Navakas

Numar pagini 52
Scroll