Cartea prezinta o suta dintre cei mai renumiti ganditori ai lumii in contextul scolilor carora le apartin Cititorului i se ofera o istorie a gandirii filosofice de la grecii antici pana la WV Quine cel mai mare filosof al Americii care a murit in anul 2000 Pe langa toti marii filosofi cartea cuprinde si o serie de personalitati care nu au fost inscrise in domeniul filosofiei Darwin Freud Adam Smith William James Einstein Abordand aspecte fundamentale ale problematicii umane

100 mari ganditori ai lumii

de Philip Stokes

Cod produs: 0000228148

Editura: Orizonturi

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-973-736-487-6

Numar de pagini: 237

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea prezinta o suta dintre cei mai renumiti ganditori ai lumii, in contextul scolilor carora le apartin. Cititorului i se ofera o istorie a gandirii filosofice, de la grecii antici pana la W.V. Quine, cel mai mare filosof al Americii, care a murit in anul 2000. Pe langa toti marii filosofi, cartea cuprinde si o serie de personalitati care nu au fost inscrise in domeniul filosofiei: Darwin, Freud, Adam Smith, William James, Einstein. Abordand aspecte fundamentale ale problematicii umane: Cine sintem? Ce este dreptatea? Ce putem cunoaste? Exista adevar? Ce este moralitatea?

Cartea prezinta concluziile fascinante la care au ajuns acesti titani. Plina de intrebari provocatoare, detalii biografice si explicatii clare, lucrarea reprezinta o veritabila hrana pentru minte. O carte ce imbina fericit luciditatea demersului stiintific de tinuta cu o abordare spirituala, incitanta si accesibila. O lectura reconfortanta, de nepretuit, atat pentru cititorul avizat, cat si pentru cel neinitiat, care cauta sa-si largeasca orizontul cunoasterii.


Data aparitie 2021
ISBN 978-973-736-487-6
Numar de pagini 237
Tip coperta Necartonat
Autor

Philip Stokes

Numar pagini 237
Scroll