Comedie pe timp de pandemie 14 zile in izolare este povestea sotilor care se urasc dar sunt obligati sa stea izolati in aceeasi casa Mara nu mai stie cine este strainul de langa ea Mihai nu o mai recunoaste pe straina de langa el Mara si Mihai sunt casatoriti de atat de mult timp incat parca au si uitat de ce s-au indragostit unul de la altul la inceput Singurul motiv pentru care au ramas impreuna este fiica lor Ana plecata in Canada

14 zile in izolare

de Silviu Iliuta

Cod produs: 0000220343

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9700-16-7

Numar de pagini: 238

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Comedie pe timp de pandemie
 
14 zile in izolare este povestea sotilor care se urasc, dar sunt obligati sa stea izolati in aceeasi casa. Mara nu mai stie cine este strainul de langa ea. Mihai nu o mai recunoaste pe straina de langa el. Mara si Mihai sunt casatoriti de atat de mult timp, incat parca au si uitat de ce s-au indragostit unul de la altul la inceput. Singurul motiv pentru care au ramas impreuna este fiica lor, Ana, plecata in Canada la studii. Dar un copil nu te poate convinge sa ramai toata viata langa o persoana pe care nu o iubesti, mai ales cand copilul ajunge la randul sau un adult in valtoarea vietii.
 
Mariajul lor este pe marginea prapastiei atunci cand destinul se incapataneaza sa ii tina impreuna. Ce inseamna 14 zile in izolare pentru doi oameni care traiesc impreuna, dar separat de atatia ani? Doi oameni care duc o viata dubla, una a evitarii reciproce in casnicie si una a iluziei fericirii alaturi de amanti, sunt acum fata in fata pentru doua saptamani, inarmati cu tot sadismul comic al unor persoane care se urasc din tot sufletul. Vor ajunge la limitele rabdarii pana la sfarsitul celor 14 zile sau oare viata le-a pregatit o surpriza? Doar citind si facand pauze de ras vei putea afla deznodamantul acestei povesti.
 
Scriitor, blogger si motivul pentru care peste 92.000 de cititori au fost nevoiti sa isi stearga lacrimile de ras. Fie ca se foloseste de umor sau ca te convinge sa te cufunzi cu adevarat in universul sau, Silviu Iliuta te face sa treci prin toate emotiile.
 
Daca in Cronicile unui barbat a purtat cititorii in mintea barbatilor, fara a renunta la ironie si sarcasm, in Detectiv de Romania a invatat oamenii cum sa isi gaseasca pofta de ras si cum sa iasa din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventand genul politist, iar in cartea O dragoste din alta lume ne plimba in viitor, prin apocalipse si viata de dupa sfarsitul lumii.

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9700-16-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 238
Tip coperta Necartonat
Autor

Silviu Iliuta

Numar pagini 238
Scroll