Postul reprezint&259; unul dintre cele mai binef&259;c&259;toare mijloace de p&259;strare a s&259;n&259;t&259;tii &351;i a limpezimii gandirii ajutand organismul s&259; elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatent&259; &351;i ing&259;duindu-i sufletului s&259; se apropie dup&259; ravna fiec&259;ruia de cur&259;tenia spiritual&259; Zilele &351;i perioadele de post de peste an sunt numeroase &351;i de multe ori alimentatia devine monoton&259; din

151 retete de post

de Mihai Basoiu

Cod produs: 0000183482

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-728-723-6

Numar de pagini: 128

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Postul reprezintă unul dintre cele mai binefăcătoare mijloace de păstrare a sănătătii şi a limpezimii gandirii, ajutand organismul să elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatentă şi ingăduindu-i sufletului să se apropie, după ravna fiecăruia, de curătenia spirituală. Zilele şi perioadele de post de peste an sunt numeroase şi de multe ori alimentatia devine monotonă, din „lipsă de inspiratie”. Mihai Băşoiu, maestru in arta gastronomiei, a ales cu grijă cele 151 retete de gustări, salate, supe, ciorbe, mancăruri de post şi dulciuri. Majoritatea retetelor vor fi pe placul celor care preferă să mănance sănătos şi gustos, dedicandu-şi o mică parte din timp preparării mancării zilnice. Fiecare retetă are micul ei secret, de multe ori păstrat prin traditie şi constand in adăugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotrivă, din evitarea adăugării unor mirodenii folosite cu prea multă dezinvoltură in bucătărie. Bucatele de post pot avea personalitatea şi savoarea lor, continand totodată ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtutile lor de aliment-medicament. Cartea contine şi un capitol dedicat preparatelor din peşte, ingăduite in zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus şi cateva retete inedite, rămase de la bucătari celebri ai Romei antice.
Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-728-723-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 128
Tip coperta Necartonat
Autor

Mihai Basoiu

Numar pagini 128
Scroll