Postul reprezinta unul dintre cele mai binefacatoare mijloace de pastrare a sanatatii si a limpezimii gandirii ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatenta si ingaduindu-i sufletului sa se apropie dupa ravna fiecaruia de curatenia spirituala Zilele si perioadele de post de peste an sunt numeroase si de multe ori alimentatia devine monotona din „lipsa de inspiratie” p

151 retete de post

de Mihai Basoiu

Cod produs: 0000217045

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-973-728-812-7

Numar de pagini: 156

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Postul reprezinta unul dintre cele mai binefacatoare mijloace de pastrare a sanatatii si a limpezimii gandirii, ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatenta si ingaduindu-i sufletului sa se apropie, dupa ravna fiecaruia, de curatenia spirituala. Zilele si perioadele de post de peste an sunt numeroase si de multe ori alimentatia devine monotona, din „lipsa de inspiratie”.

 

Mihai Basoiu, maestru in arta gastronomiei, a ales cu grija cele 151 retete de gustari, salate, supe, ciorbe, mancaruri de post si dulciuri. Majoritatea retetelor vor fi pe placul celor care prefera sa manance sanatos si gustos, dedicandu-si o mica parte din timp prepararii mancarii zilnice. Fiecare reteta are micul ei secret, de multe ori pastrat prin traditie si constand in adaugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotriva, din evitarea adaugarii unor mirodenii folosite cu prea multa dezinvoltura in bucatarie. Bucatele de post pot avea personalitatea si savoarea lor, continand totodata ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtutile lor de aliment-medicament.

 

Cartea contine si un capitol dedicat preparatelor din peste, ingaduite in zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus si cateva retete inedite, ramase de la bucatari celebri ai Romei antice.

 


Data aparitie 2021
ISBN 978-973-728-812-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 156
Tip coperta Necartonat
Autor

Mihai Basoiu

Numar pagini 156
Scroll