Inainte de venirea la putere a lui Hitler in Germania a existat un an 1924 Acesta a fost anul transformarii finale a lui Hitler in autoproclamatul salvator si in conducatorul infailibil care avea sa interpreteze si sa distorsioneze traditiile istorice germane pentru a-si sustine viziunea asupra celui de-al Treilea Reich Tot ce va urma – adunarile si revoltele punerea in practica a unei idei malefice catastrofale – se va cristaliza intr-un singur an definitoriu 1924 a fost

1924. Anul care l-a creat pe Hitler, editia 1

de Peter Ross Range

Cod produs: 0000170778

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-1992-1

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Inainte de venirea la putere a lui Hitler in Germania, a existat un an 1924. Acesta a fost anul transformarii finale a lui Hitler in autoproclamatul salvator si in conducatorul infailibil care avea sa interpreteze si sa distorsioneze traditiile istorice germane pentru a-si sustine viziunea asupra celui de-al Treilea Reich. Tot ce va urma – adunarile si revoltele, punerea in practica a unei idei malefice catastrofale – se va cristaliza intr-un singur an definitoriu. 1924 a fost anul pe care Hitler si l-a petrecut departe de societate, in inchisoare, inconjurat de ceilalti conspiratori, autori ai esuatului Puci de la berarie. A fost un an in care a citit si a scris mult, un an al discursurilor in sala de judecata si al unui proces pentru tradare, un an de plimbari prin curtea inchisorii, declamandu-si ideologia, in timp ce lucra cu infrigurare la cartea care avea sa-i devina manifest: Mein Kampf.
 

Peter Ross Range s-a bucurat de o cariera deosebita ca scriitor si editor, iar activitatea lui l-a purtat pe tot globul. In plus fata de meseria sa de scriitor freelancer, a fost corespondentul revistei Time in Germania si Vietnam, in anii 1960 si 1970, si a servit ulterior drept corespondent la Casa Alba si corespondent diplomatic pentru US News & World Report. Actualmente, este editor al revistei politice Blueprint.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-1992-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 336
Autor

Peter Ross Range

Scroll