Originalitatea acestei carti de bucate e data tocmai de refuzul autorului de a se aseza sub semnul modei si al tendintelor atat de fluctuante nu de putine ori ridicole in materie de arta culinara Intr-o epoca la care in multe din marile restaurante iti asaza dinainte o farfurie plina cu ierburi cu care nu prea stii exact nici ce sa faci nici cum sa le mananci iata ca aceasta carte iti propune un exercitiu inedit si cu atat mai placut papilelor tale gustative  Printre atatea

201 retete de mancaruri

de Mihai Basoiu

Cod produs: 0000014218

Editura: Dulimex Plus

Data aparitie: 2009

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-728-343-6

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Originalitatea acestei carti de bucate e data tocmai de refuzul autorului de a se aseza sub semnul modei si al tendintelor atat de fluctuante, nu de putine ori ridicole, in materie de arta culinara. Intr-o epoca la care in multe din marile restaurante iti asaza dinainte o farfurie plina cu ierburi cu care nu prea stii exact nici ce sa faci, nici cum sa le mananci, iata ca aceasta carte iti propune un exercitiu inedit si cu atat mai placut papilelor tale gustative.     Printre atatea alimente ba "bio", ba "junk", ce-ati spune daca ati incerca o supa ardeleneasca de salata, cu costita afumata, niste ciupercute cu telina sau o farfurie plina ochi cu jumari cu cartofi si ceapa?     Ei bine, retetele adunate in aceasta carte va permit tocmai aceasta savuroasa evadare din chingile unei alimentatii fie mult prea restrictive, fie bazate intr-o prea mare masura pe semipreparatele mustind de conservanti din comert. Indiferent daca vorbim despre salate, gustari, sosuri, mancaruri pe baza de peste sau carne, fiecare dintre retetele pe care le veti afla aici va vor satisface pe deplin cele mai rafinate pretentii.     Prin diversitate, selectia riguroasa a retetelor recomandate, prin grija pentru natural si sanatos, volumul de fata se constituie intr-un adevarat ghid gastronomic util omului contemporan aflat in criza de timp.  
Data aparitie 2009
Editie Editia I
ISBN 978-973-728-343-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

Mihai Basoiu

Scroll