Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice chiar traditionale selectate riguros care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori incepatori grabiti dar si pentru initiatii chiar maestii artei culinaresunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca;sunt realizate din produse uzuale de preferat naturale cat mai putin prelucrate industrial curente pe piata noastra

501 retete din bucataria romaneasca

de Mihai Besoiu

Cod produs: 0000147091

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-910-034-9

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare:
  • sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca;
  • sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cat mai putin prelucrate industrial), curente pe piata noastra (si la preturi modice);
  • durata pregatirii lor este redusa, iar modul de preparare este relativ simplu.
  • In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre "secrete" si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.


    Data aparitie 2017
    Editie Editia I
    ISBN 978-606-910-034-9
    Loc aparitie Bucuresti
    Numar de pagini 256
    Tip coperta Necartonat
    Autor

    Mihai Besoiu

    Scroll