Toate informatiile privind condimentele saramura potrivita precum si tehnicile adiacente - afumarea maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate pas cu pasDin cuprinsCalitatea produsului brutTehnologia afumarii diferitele metode de afumare construirea unei afumatori greseli legate

Afumaturi. Pastrama. Carnati editia a III a

de Franz S.Wagner

Cod produs: 0000026618

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2009

Editie: Editia a III a

ISBN: 978-973-1822-49-5

Numar de pagini: 157

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

Din cuprins:

Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)


Data aparitie 2009
Editie Editia a III a
ISBN 978-973-1822-49-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 157
Tip coperta Necartonat
Autor

Franz S.Wagner

Scroll