Alergii si intolerante alimentare. Ghid complet
de JonathanBrostoff, LindaGamlin
Cod produs: 0000021349
Editura: Polirom S.A.
Data aparitie: 2009
Editie: Editia I
ISBN: 978-973-46-1401-1
Numar de pagini: 408
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Traducere de Claudia Cirip
Din ce in ce mai multi oameni sufera in prezent de migrene, ulcer gastric sau duodenal, constipatie, retentie de apa, eczeme si dureri articulare; altii ajung la medic cu tulburari mai grave, ca artrita reumatoida, astm sau depresie. Cercetarile medicale recente demonstreaza ca multe dintre aceste afectiuni sint de fapt reactii adverse la diferite alimente – lapte, citrice, oua, griu... Acest ghid practic va invata sa preveniti si sa tratati alergiile alimentare, dar si intoleranta la produse cosmetice, parfumuri, aditivi, pesticide sau material plastic. La final gasiti sfaturi cu privire la dieta prin eliminare, care va ajuta sa identificati alimentele la care sinteti sensibil si sa le inlocuiti cu altele, pe care le tolerati.
Carte recomandata de revista
Cuprins: Diferenta dintre alergie si intoleranta * Testele pentru sensibilitate alimentara * Reactiile la alimente in eczema atopica, astm si rinita alergica * Boala celiaca, boala Crohn si afectiunile eozinofilice * Sindromul de colon iritabil * Sensibilitatea alimentara la copii * Aditivii alimentari * Apa imbuteliata si filtrele de apa * Fructoza, sucroza, sorbitolul si xilitolul * Dieta prin eliminare: ghid pas cu pas
Data aparitie | 2009 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-973-46-1401-1 |
Loc aparitie | Iasi |
Numar de pagini | 408 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | JonathanBrostoff, LindaGamlin |