Alimentatia preventiva impotriva bolilor cardiovasculare
de PierreVican
Cod produs: 0000028072
Editura: Polirom S.A.
Data aparitie: 2009
Editie: Editia I
ISBN: 978-973-46-1578-0
Numar de pagini: 200
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Traducere de Cristina Livia Vasilescu
Care sint bolile cardiovasculare, factorii de risc si cum se manifesta aceste boli? Ce regimuri trebuie sa urmam pentru a diminua pericolul tulburarilor cardiace? Pierre Vican ofera raspunsuri detaliate la aceste intrebari, prezentind inima si sistemul circulator, afectiunile cardiovasculare, precum si o lista a alimentelor daunatoare si una a celor recomandate in orice regim de ameliorare sau prevenire. Veti afla care sint beneficiile consumului de fructe si legume, uleiuri vegetale, produse marine, fibre alimentare si de ce este bine sa mincati cu moderatie produse de patiserie, carne sau dulciuri.
Cuprins: Inima si circulatia sangvina * Tulburarile cardiace si bolile cardiovasculare * Aritmiile cardiace * Hipertensiunea
Data aparitie | 2009 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-973-46-1578-0 |
Loc aparitie | Iasi |
Numar de pagini | 200 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | PierreVican |