Fabricarea artizanala a berii are o veche tradi&539;ie  Timp de secole s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica  zilnica” la fel cum era coacerea painii Redescoperita la noi in anii  80 dupa ce legisla&539;ia a devenit mai toleranta se bucura de o audien&539;a  in cre&537;tere constanta – recent &537;i sub sloganul „Berea Craft” careia  autorul ii dedica un intreg capitol deoarece accentueaza diversitatea  &537;i creativitatea in acest

Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

de Klaus Kling

Cod produs: 0000147444

Editura: Lizuka-Educativ

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94150-1-6

Numar de pagini: 236

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Fabricarea artizanala a berii are o veche tradiție. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislația a devenit mai toleranta, se bucura de o audiența in creștere constanta – recent și sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea și creativitatea in acest domeniu.     Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile și cu inca și mai puține ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuanțe (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experiența speciala sa cunoști intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu și nealterat – și asta doar cu cheltuieli reduse.   Manualul de fața, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii și informații:   • De la orz la bere – cum funcționeaza?   • Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferențele, modul de lucru.   • Ce ustensile ii sunt necesare berarului?   Instrumentele clasice și cele foarte noi.   • Fabricarea berii acasa – explicata și inregistrata pas cu pas.   Cu peste 100 de rețete de bere, alese din intreaga lume, modificate special pentru a fi preparate intre proprii patru pereți.   Incepand cu prezenta editie, aceasta carte de specialitate devine manualul oficial si ghidul cursului de certificare "Berar artizanal (IHK)", care va fi oferit in viitor de IHK (Camera de Comert si Industrie) in Oberfranken Bayreuth si se va desfasura in Kulmbach.
Data aparitie 2017
Editie Editia I
ISBN 978-606-94150-1-6
Loc aparitie Craiova
Numar de pagini 236
Tip coperta Cartonat
Autor

Klaus Kling

Scroll