Novice buc&259;tar cu experien&355;&259; sau amator sunt momente când fiecare tânje&351;te dup&259; tehnici &351;i metode de baz&259; care s&259; fie clare &351;i simple Exact asta face aceast&259; carte În plus mai sunt &351;i o mul&355;ime de re&355;ete &351;i idei de re&355;ete astfel c&259; pot fi &259;ncercate noi abilit&259;&355;i sau perfec&355;ionarea celor existente Re&355;etele sunt concepute pentru a demonstra o tehnic&259; anume Doar

Biblia bucatarului

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000104647

Data aparitie: 2014

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-714-677-9

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Novice, bucătar cu experienţă sau amator, sunt momente când fiecare tânjeşte după tehnici şi metode de bază care să fie clare şi simple. Exact asta face această carte. În plus, mai sunt şi o mulţime de reţete şi idei de reţete, astfel că pot fi ăncercate noi abilităţi sau perfecţionarea celor existente. Reţetele sunt concepute pentru a demonstra o tehnică anume. Doar prin faptul că sunt citite, se poate analiza orice altă tehnică suplimentară. Cartea prezinta echipamentele necesare in orice bucatarie, instrumentele care se utilizeaza, modul si timpul de pastrare a diferitelor alimente, dupa care sunt descrise tehnicile de lucru si de preparare, insotite bineinteles de retete specifice: pentru carne alba, rosie, produse de patiserie, paine si nelipsitele deserturi


Data aparitie 2014
Editie Editia I
ISBN 978-973-714-677-9
Loc aparitie Oradea
Numar de pagini 256
Tip coperta Cartonat
Autor

Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll