Biblia bucatarului
de Colectiv redactional
Cod produs: 0000104647
Editura: Editura Aquila Logistic
Data aparitie: 2014
Editie: Editia I
ISBN: 978-973-714-677-9
Numar de pagini: 256
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Novice, bucătar cu experienţă sau amator, sunt momente când fiecare tânjeşte după tehnici şi metode de bază care să fie clare şi simple. Exact asta face această carte. În plus, mai sunt şi o mulţime de reţete şi idei de reţete, astfel că pot fi ăncercate noi abilităţi sau perfecţionarea celor existente. Reţetele sunt concepute pentru a demonstra o tehnică anume. Doar prin faptul că sunt citite, se poate analiza orice altă tehnică suplimentară. Cartea prezinta echipamentele necesare in orice bucatarie, instrumentele care se utilizeaza, modul si timpul de pastrare a diferitelor alimente, dupa care sunt descrise tehnicile de lucru si de preparare, insotite bineinteles de retete specifice: pentru carne alba, rosie, produse de patiserie, paine si nelipsitele deserturi
Data aparitie | 2014 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-973-714-677-9 |
Loc aparitie | Oradea |
Numar de pagini | 256 |
Tip coperta | Cartonat |
Autor | Colectiv redactional |