Cauza afec&355;iunii de care suferi&355;i sunt alimente pe care le consuma&355;iSuferi&355;i adesea de baonare sc&259;derea energiei dup&259; ce m&226;nca&355;i crampe sau st&259;ri de grea&355;&259; afec&355;iuni cutanate precum urticarie sau eczem&259; st&259;ri emo&355;ionale alternanteDac&259; r&259;spunde&355;i afirmativ la dou&259; sau mai multe &238;ntreb&259;rile de mai sus atunci ajutorul v&259; este la &238;ndem&226;n&259; Anthony J Haynes

Biblia intolerantelor alimentare

de Haynes Antony J.

Cod produs: 0000040870

Editura: Paralela 45

Data aparitie: 2010

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-47-0758-4

Numar de pagini: 352

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Cauza afecţiunii de care suferiţi sunt alimente pe care le consumaţi? Suferiţi adesea de baonare... scăderea energiei după ce mâncaţi... crampe sau stări de greaţă... afecţiuni cutanate precum urticarie sau eczemă... stări emoţionale alternante? Dacă răspundeţi afirmativ la două sau mai multe întrebările de mai sus, atunci ajutorul vă este la îndemână. Anthony J. Haynes, un nutriţionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutriţional unic pentru a vă ajuta să identificaţi şi să evitaţi intoleranţele alimentare cu care vă confruntaţi. Urmând doar câţiva paşi simpli, puteţi izola şi elimina problemele alimentare şi modifica complet simptomele.
  • identificaţi alimentele intolerante
  • aflaţi cauza intoleranţei
  • eliminaţi alimentele netolerate fără a pofti după ele
  • luaţi la cunoştinţă despre relevanţa şi funcţionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luaţi suplimentele alimentare adecvate nevoilor
Antoinette Savill, autoare premiată pentru cărţile dedicate dietelor speciale, prezintă peste 70 de reţete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmând acest plan, veţi adora fiecare înghiţitură din reţele culinare. ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentaţi şi bine pregătiţi nutriţionişti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriţie din Harley Street, Londra. În ultimii zece ani a susţinut cursuri intensive şi workshopuri de nutriţie avansată. Este autorul cărţii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este câştigătoarea premiului Glenfiddich pentru reţete culinare şi autoarea bestsellerurilor: Reţete culinare care nu conţin gluten,grâu şi produse lactate; Elimini grâul, scapi de kilogramele în plus şi Prepararea mâncărurilor care nu provoacă alergii petru copii.
Data aparitie 2010
Editie Editia I
ISBN 978-973-47-0758-4
Loc aparitie Pitesti
Numar de pagini 352
Tip coperta Necartonat
Autor

Haynes Antony J.

Scroll