Gastronomia italian&259; este renumit&259; nu doar pentru produsele sale caracteristice paste legume risotto pizza supe crem&259; etc ci mai ales pentru savoarea &537;i rafinamentul preparatelor care folosesc &238;n mare parte numai ingrediente naturale Re&539;etele sunt prezentate de la aperitive trec&226;nd prin felul &238;nt&226;i &537;i felul principal pentru a ajunge apoi la salate legume &537;i deserturi

Bucatarie italiana 100 de retete usor de preparat

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000113012

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-93933-4-5

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Gastronomia italiană este renumită nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, risotto, pizza, supe cremă etc.), ci, mai ales, pentru savoarea și rafinamentul preparatelor care folosesc în mare parte numai ingrediente naturale. Rețetele sunt prezentate de la aperitive, trecând prin felul întâi și felul principal, pentru a ajunge apoi la salate, legume și deserturi.
Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-606-93933-4-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

Colectiv redactional

Comandate frecvent impreuna

De acelasi autor

Produse similare

Scroll