Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei Pornind de la conceptul „Food as Culture” Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei gratie unei metode exclusive care include un centru culinar de ultima ora in Parma Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume

Bucatarie vegetariana

de Academia Barilla

Cod produs: 0000138194

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2016

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8653-87-7

Numar de pagini: 96

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.   O dieta care exclude carnea si pestele nu este un simplu capriciu modern. Este un stil de viata bine stabilit in lumea intreaga. Exista retete italienesti care dateaza din timpuri stravechi, sintetizand deseori specificul diferitelor bucatarii regionale si reflectand insasi esenta asa-zisei diete mediteraneene. Se estimeaza ca numarul persoanelor care vor opta pentru o dieta lipsita de produse animale va creste considerabil in anii urmatori, din motive de sanatate, umanitare sau ecologice. Bucataria italiana, una dintre cele mai iubite din lume, poate castiga si mai multa apreciere datorita „inimii sale verzi”.
Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-8653-87-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Tip coperta Cartonat
Autor

Academia Barilla

Scroll