Cartea este prezentata in format ultraelegant cu ilustratii colorate evocand cele mai reprezentative retete culinare precum si obiceiuri de Anul Nou incepand cu Ajunul Craciunului 24 decembrie pana la Boboteaza 6 ianuarie perioada fiind cunoscuta cu numele de „Cele douasprezece zile” Ziua Anului Nou este ziua cea mai sarbatorita avand semnificatia originara de festum-incipitum asadar sarbatoarea inceputului capodanno ziua in care oamenii

Bucate, traditii si obiceiuri de Craciun L1

de Radu Anton Roman

Cod produs: 0000084738

Data aparitie: 2013

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-596-794-9

Numar de pagini: 90

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea este prezentata in format ultraelegant, cu ilustratii colorate, evocand cele mai reprezentative retete culinare, precum si obiceiuri de Anul Nou, incepand cu Ajunul Craciunului, 24 decembrie, pana la Boboteaza, 6 ianuarie, perioada fiind cunoscuta cu numele de „Cele douasprezece zile”. Ziua Anului Nou este ziua cea mai sarbatorita, avand semnificatia originara de festum-incipitum, asadar sarbatoarea inceputului, capodanno, ziua in care oamenii priveau tot inainte, evaluand primordial starea de bunastare fizica, precum si bunastare materiala pentru anul care tocmai incepe. Craciunul sarbatoreste nasterea  Pruncusorului divin, iar Boboteaza reprezinta botezul sau. Sunt de asemnea remarcate cele doua principale sarbatori, solstitiul de iarna – 21 Decembrie celebrat de vechile religii precrestine (Die Natalis Solis Invictis, Zile ale Soarelui Nemuritor), precedate de Saturnalii, sarbatoare cu o deosebita importanta la precrestini


Data aparitie 2013
Editie Editia I
ISBN 978-973-596-794-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 90
Tip coperta Necartonat
Autor

Radu Anton Roman

Scroll