Pischl este cea mai completa si mai de succes carte despre producerea rachiului din Austria Contine printre altele o descriere exhaustiva a materiilor prime a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu dispozitiv de rectificare a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana

Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie , tehnici de distilare

de Josef Pischl

Cod produs: 0000025997

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2009

Editie: Editia I

ISBN: 9789731822488

Numar de pagini: 176

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
"Pischl" este cea mai completa si mai de succes carte despre producerea rachiului din Austria. Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatiilor de distilare simple si cu dispozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana.
Data aparitie 2009
Editie Editia I
ISBN 9789731822488
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 176
Tip coperta Necartonat
Autor

Josef Pischl

Scroll