Aparitie inedita in peisajul literaturii de specialitate aceasta lucrare de inalt nivel stiintific trateaza foarte documentat si detaliat o afectiune cu o prevalenta din ce in ce mai mare pe plan global si national si anume celiachia sau enteropatia glutenica boala cu variate forme de manifestare la toate categoriile de varsta uneori banala de multe ori insotita de comorbiditati precum diabetul zaharat sau cancerul si care afecteaza grav calitatea vietii

Cerealele glutenice si boala celiaca

de gheorghe Mencinicopschi

Cod produs: 0000112474

Editura: Medicala

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-39-0789-3

Numar de pagini: 373

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Aparitie inedita in peisajul literaturii de specialitate, aceasta lucrare de inalt nivel stiintific trateaza, foarte documentat si detaliat, o afectiune cu o prevalenta din ce in ce mai mare pe plan global si national, si anume celiachia sau enteropatia glutenica, boala cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de varsta, uneori banala, de multe ori insotita de comorbiditati, precum diabetul zaharat sau cancerul, si care afecteaza grav calitatea vietii, putand fi fatala. Cartea, caracterizata printr-o claritate deosebita a expunerii problemelor, ofera tuturor celor interesati de boala celiaca, medici, indiferent de specialitate, dar si nespecialisti sau pacienti, solutia simpla de vindecare: excluderea totala a glutenului din alimentatie. Deosebit de utila pentru publicul larg este si prezentarea in ultimul capitol a acelor alimente si diete recomandate suferinzilor de alergii, intolerante si aversiuni alimentare.

Cuprins: Omul – o abordare holistica. Anatomia si fiziologia corpului uman (scurta prezentare). Alimentul si alimentatia (epigenetica). Intolerante si alergii alimentare. Aversiunile alimentare. Reactii adverse generate de alimente ce contin substante periculoase si germeni patogeni. Descrierea unor alergii alimentare. Alimente si diete pentru suferinzii de alergii, intolerante si aversiuni alimentare.
Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-973-39-0789-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 373
Tip coperta Necartonat
Autor

gheorghe Mencinicopschi

Scroll