Ideea &238;mbin&259;rii a dou&259; domenii - cel al vinurilor &537;i cel al cocktailurilor - &238;n scopul cre&259;rii unor amestecuri noi &537;i deosebite a fost provocarea ini&539;ial&259; &537;i f&259;r&259; precedent a acestei c&259;r&539;i scris&259; pentru cei doritori s&259; &238;nve&539;e fiecare nuan&539;&259; a lumii b&259;uturilor combinateMul&539;umit&259; creativit&259;&539;ii &537;i &238;ndelungatei experiment&259;ri &238;n domeniu ale lui

Cocktailuri cu vin

de Gianfranco Di Niso

Cod produs: 0000156961

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-683-498-8

Numar de pagini: 143

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Ideea îmbinării a două domenii - cel al vinurilor și cel al cocktailurilor - în scopul creării unor amestecuri noi și deosebite a fost provocarea inițială și fără precedent a acestei cărți, scrisă pentru cei doritori să învețe fiecare nuanță a lumii băuturilor combinate. Mulțumită creativității și îndelungatei experimentări în domeniu ale lui Gianfranco Di Niso, alături de barmani profesioniști și grație fotografiilor minunat realizate de maestrul în fotografie Fabio Petroni, această carte oferă o colecție rară de rețete originale de cocktailuri. În același timp, aceasta promite o plimbare savuroasă printre rețete clasice reinventate și cocktailuri contemporane, meșteșugit combinate cu vermut și vinurile ademenitoare din sortimente speciale precum Sherry, Marsala, Madeira, Samos și Porto. Veți descoperi cum să preparați rapid și ușor băuturi amețitor de delicioase, care vor stârni admirația ori invidia celor care vor avea onoarea de a le degusta. Fabio Petroni este un fotograf profesionist, care a colaborat cu personalități de top din domeniu și este specializat în fotografie portret și natură statică. Lucrează cu mari agenții de publicitate, realizând numeroase campanii de promovare pentru firme și organizații recunoscute în toată lumea. Gianfranco Di Niso este barman profesionist și câștigător al unor competiții naționale și internaționale. Organizează numeroase cursuri de formare pentru barmani, aplicând metoda freestyle și tehnici cafè (www.bergamobarmanfreestyle.com). Din 1986 colaborează cu diferite instituții în Bergamo și în zonele din apropiere. David Manzoni este absolvent de Cinematografie la universitatea Catolică din Brescia. El combină pasiunea pentru filme cu cea pentru scris și gătit.
Data aparitie 2017
Editie Editia I
ISBN 978-606-683-498-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 143
Tip coperta Cartonat
Autor

Gianfranco Di Niso

Scroll