Prin aceasta metoda traditionala de conservare fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine Achim Samwald ne explica in cartea sa cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele incepand cu primii pasi In carte veti gasi informatii pretioase• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare• despre uscare depozitare si prelucrare•

Conservarea prin uscare ( fructe,legume,plante medicinale, verdeturi, ciupercui si altele)

de Achi Samwald

Cod produs: 0000166546

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-094-8

Numar de pagini: 128

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-094-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 128
Autor

Achi Samwald

Scroll