Conservarea prin uscare ( fructe,legume,plante medicinale, verdeturi, ciupercui si altele)
de Achi Samwald
Cod produs: 0000166546
Editura: M.A.S.T. SRL
Data aparitie: 2018
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-649-094-8
Numar de pagini: 128
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Data aparitie | 2018 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-649-094-8 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 128 |
Autor | Achi Samwald |