Carnea de curcan bogata in albumina si cu putine calorii este singurul sortiment de carne al carui consum creste de la an la an Aceasta carte are ca obiectiv clairificarea tuturor dificultatilor ce apar in cresterea complexa a curcanilor de la incurbarea oualor pana la transarea in vederea vanzarii

Crescatoria de curcani ed. VI

de Ludger Feldhaus, Erwin Sieverding

Cod produs: C_65885

Editura: M.A.S.T. SRL

Editie: Editia VI

ISBN: 973-8011-22-1

Numar de pagini: 120

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Carnea de curcan, bogata in albumina si cu putine calorii, este singurul sortiment de carne al carui consum creste de la an la an. Aceasta carte are ca obiectiv clairificarea tuturor dificultatilor ce apar in cresterea complexa a curcanilor, de la incurbarea oualor pana la transarea in vederea vanzarii.
Editie Editia VI
ISBN 973-8011-22-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 120
Tip coperta Necartonat
Autor

Ludger Feldhaus, Erwin Sieverding

Scroll