Fiecare regiune din Bel Paese „frumoasa &355;ar&259;” cum î&351;i numesc italienii patria se laud&259; cu o bog&259;&355;ie de dulciuri specifice de la simple preparate n&259;scute în casele oamenilor de rând pân&259; la cele mai elaborate re&355;ete dovad&259; a m&259;iestriei culinare create la marile cur&355;i ale Rena&351;terii Exist&259; pateuri mici &351;i deserturi

Deserturi

de Academia Barilla

Cod produs: 0000138199

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2016

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8653-82-2

Numar de pagini: 96

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa ţară”, cum îşi numesc italienii patria) se laudă cu o bogăţie de dulciuri specifice, de la simple preparate născute în casele oamenilor de rând, până la cele mai elaborate reţete, dovadă a măiestriei culinare, create la marile curţi ale Renaşterii. Există pateuri mici şi deserturi cât să le iei cu lingura; prăjituri, gogoşi şi tarte; îngheţate şi sorbeturi; şi dulciuri pe bază de fructe.

Aproape toate deserturile cuprinse în acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese naţionale. La urma urmei, ce ar fi bucătăria italiană fără deserturile ei?


Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-8653-82-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Tip coperta Cartonat
Autor

Academia Barilla

Scroll