Deserturi
de Academia Barilla
Cod produs: 0000138199
Editura: Meteor Press
Data aparitie: 2016
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-8653-82-2
Numar de pagini: 96
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa ţară”, cum îşi numesc italienii patria) se laudă cu o bogăţie de dulciuri specifice, de la simple preparate născute în casele oamenilor de rând, până la cele mai elaborate reţete, dovadă a măiestriei culinare, create la marile curţi ale Renaşterii. Există pateuri mici şi deserturi cât să le iei cu lingura; prăjituri, gogoşi şi tarte; îngheţate şi sorbeturi; şi dulciuri pe bază de fructe.
Aproape toate deserturile cuprinse în acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese naţionale. La urma urmei, ce ar fi bucătăria italiană fără deserturile ei?
Data aparitie | 2016 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-8653-82-2 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 96 |
Tip coperta | Cartonat |
Autor | Academia Barilla |