Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei Pornind de la conceptul „Food as Culture” Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei gratie unei metode exclusive care include un centru culinar de ultima ora in Parma Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume

Deserturi

de Academia Barilla

Cod produs: 0000154588

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-910-047-9

Numar de pagini: 96

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti. Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa tara”, cum isi numesc italienii patria) se lauda cu o bogatie de dulciuri specifice, de la simple preparate nascute in casele oamenilor de rand, pana la cele mai elaborate retete, dovada a maiestriei culinare, create la marile curti ale Renasterii. Exista pateuri mici si deserturi cat sa le iei cu lingura; prajituri, gogosi si tarte; inghetate si sorbeturi; si dulciuri pe baza de fructe. Aproape toate deserturile cuprinse in acest volum, selectate de Academia Barilla, sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese nationale. La urma urmei, ce ar fi bucataria italiana fara deserturile ei?
Data aparitie 2017
Editie Editia I
ISBN 978-606-910-047-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Tip coperta Cartonat
Autor

Academia Barilla

Scroll