Diete de slabire. Culegere de retete si sfaturi privind alimetatia sanatoasa
de D.D. Chiriac
Diete de slabire. Culegere de retete si sfaturi privind alimentatia sanatoasa vine in sprijinul oricarei persoane care decide ca este timpul sa inceapa un program de slabire inteligent, riguros structurat, si, mai ales, eficient.
Cartea de adreseaza unui spectru larg de cititori si tocmai de aceea propune o varietate de diete, care corespund unei la fel de mari diversitati de gusturi, preferinte si obiceiuri alimentare tipice omului modern.
Astfel, veti regasi in aceste pagini diete pe baza de proteine, diete vegetariene, mediteraneene, diete diversificate sau, dimpotriva, minimaliste, disociate sau centrate pe un anumit fruct sau leguma, diete-fulger pentru oameni activi si diete cu durata mai mare, pentru cei mai rabdatori. Alte capitole informeaza cititorul despre proprietatile celor mai importante categorii de alimente, dar si despre modalitatile cele mai sanatoase de preparare a acestora, astfel incat sa-si pastreze calitatile nutritive.
O sectiune interesanta a cartii aduce in discutie numeroase mituri alimentare, trece in revista o serie de greseli de alimentatie, dar ofera si sfaturi importante in structurarea unui regim de viata sanatos.
Tabelul de la sfarsitul cartii indica valorile nutritive si calorice corespunzatoare unui numar important de alimente si reprezinta un instrument eficient pentru a construi o dieta zilnica sanatoasa si echilibrata.
Cartea de adreseaza unui spectru larg de cititori si tocmai de aceea propune o varietate de diete, care corespund unei la fel de mari diversitati de gusturi, preferinte si obiceiuri alimentare tipice omului modern.
Astfel, veti regasi in aceste pagini diete pe baza de proteine, diete vegetariene, mediteraneene, diete diversificate sau, dimpotriva, minimaliste, disociate sau centrate pe un anumit fruct sau leguma, diete-fulger pentru oameni activi si diete cu durata mai mare, pentru cei mai rabdatori. Alte capitole informeaza cititorul despre proprietatile celor mai importante categorii de alimente, dar si despre modalitatile cele mai sanatoase de preparare a acestora, astfel incat sa-si pastreze calitatile nutritive.
O sectiune interesanta a cartii aduce in discutie numeroase mituri alimentare, trece in revista o serie de greseli de alimentatie, dar ofera si sfaturi importante in structurarea unui regim de viata sanatos.
Tabelul de la sfarsitul cartii indica valorile nutritive si calorice corespunzatoare unui numar important de alimente si reprezinta un instrument eficient pentru a construi o dieta zilnica sanatoasa si echilibrata.
Data aparitie | 2016 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-973-659-312-3 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 240 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | D.D. Chiriac |