Etic&259; &537;i decen&539;&259; în progresul personalit&259;&539;ii în familie &537;i societate&61623; Dezvoltarea la copiii &537;colari adolescen&539;i a bunului sim&539; decen&539;a în familie &537;i societate comportare civilizat&259; &537;i etic&259;&61623; Activit&259;&539;i gospod&259;re&537;ti în familie realizate de copii elevi - text &537;i imagini&61623; Arta

Etica si decenta in familie si societate. Bunele maniere, buna cuviinta, ospitalitate si gastronomie

de Stere Stavrositu

Cod produs: 0000123747

Editura: Ex Ponto

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-598-438-7

Numar de pagini: 394

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Etică și decență în progresul personalității în familie și societate.
 Dezvoltarea la copiii școlari, adolescenți, a bunului simț, decența în familie și societate, comportare civilizată și etică.
 Activități gospodărești în familie, realizate de copii (elevi - text și imagini).
 Arta decenței și moralitate de comportare civilizată în tinerețe și maturitate.
 Etica și decența bunelor maniere, în arta corespondenței, călătoriilor pe mijloace de transport comun, convorbirile telefonice, prezența la actul de cultură, petrecerea timpului liber.
 Educație și etică în formarea profesională (medie și superioară), spiritul muncii și concepția individuală în oferta profesională la angajare
 Familia, factor important în dezvoltarea socială a unei națiuni (text și imagini)
 Locuința familială, factor determinant în ambientul familiei, (text și imagini)
 Bunele maniere, reguli de conduită-protocol, în organizarea și servirea meselor în familie și unități de alimentație, funcție de cazare și etapa zilei (dimineața, prânz, seara, mese festive) (text și imagini).
 Oferta, recomandarea și servirea sortimentelor de băuturi în meniuri.
 Arta culinară (gastronomia-gastrotehnica), de familie și în unități de alimentație.
 Grupele de preparate culinare, în succesiunea prezentării și servirii în meniuri pe etapele zilei, funcție de ocazia mesei în familie sau unități de alimentație. Sunt prezente 316 rețete culinare și tehnologiile acestora, cu valorile nutritive (calorii/porție), gustări, supe-ciorbe, mâncăruri și specialități culinare cu carne de bovine, porcine, ovine, păsări, pește, fructe de mare și mâncăruri vegetariene, dulciuri de bucătărie, patiserie-cofetărie.
Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-606-598-438-7
Loc aparitie Constanta
Numar de pagini 394
Tip coperta Necartonat
Autor

Stere Stavrositu

Scroll