UN M&258;R PE ZI &354;INE DOCTORUL DEPARTE DAR DE CECe se întâmpl&259; când mânc&259;m un m&259;r R&259;spunsul este mult mai complex decât ne putem imaginaFiecare m&259;r con&355;ine mii de antioxidan&355;i ale c&259;ror denumiri în afara celor de tipul vitaminei C nu ne sunt familiare &351;i fiecare dintre aceste substan&355;e puternice are poten&355;ialul de a juca un rol important în sus&355;inerea

Integral

de Dr.T.Colin Campbell

Cod produs: 0000107194

Editura: Adevar divin

Data aparitie: 2015

Numar de pagini: 421

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

UN MĂR PE ZI ŢINE DOCTORUL DEPARTE... DAR DE CE?

Ce se întâmplă când mâncăm un măr? Răspunsul este mult mai complex decât ne putem imagina.

Fiecare măr conţine mii de antioxidanţi ale căror denumiri, în afara celor de tipul vitaminei C, nu ne sunt familiare, şi fiecare dintre aceste substanţe puternice are potenţialul de a juca un rol important în susţinerea sănătăţii noastre. Ele afectează mii şi mii de reacţii metabolice din corpul uman. Dar calcularea influenţei specifice a fiecăreia dintre aceste substanţe nu este deloc suficientă pentru a explica efectul mărului ca întreg. Deoarece fiecare substanţă poate afecta o alta, rezultă un număr aproape infinit de consecinţe biologice posibile.

Şi am vorbit numai despre un măr.

Ştiinţa nutriţiei, blocată de mult într-o mentalitate reducţionistă, este în vârful unei revoluţii. Standardul tradiţional al cercetării implica studiul nutrienţilor în mod individual, în tentativa de a determina impactul lor particular asupra organismului uman. Acest gen de studii ajută companiile care încearcă să demonstreze că există o substanţă chimică în lapte sau în produsele foarte procesate care este „bună” pentru noi, dar oferă doar o viziune îngustă a complexităţii proceselor care au loc de fapt în corp şi a modului în care alimentele contribuie la sănătatea noastră.

În cartea Studiul China, T. Colin Campbell (împreună cu fiul său, Thomas M. Campbell) a revoluţionat modul în care gândim nutriţia, dovedind că alimentaţia vegetariană bazată pe produse cât mai integrale este cea mai sănătoasă. Acum, în Integral, el explică ştiinţa din spatele dovezilor, modurile în care paradigma ştiinţifică actuală ignoră complexitatea fascinantă a organismului uman şi de ce, în condiţiile în care avem dovezi covârşitoare că tot ceea credem că ştim legat de nutriţie este eronat, nu ne-am schimbat obiceiurile alimentare.

Integral reprezintă o călătorie care ne deschide ochii şi modifică paradigmele, cu ajutorul unei gândiri avansate despre alimentaţie, un tur de forţă ştiinţific cu implicaţii puternice pentru sănătatea noastră şi pentru lumea în care trăim.

„După ce am citit Studiul China şi mi-am schimbat alimentația către cea vegetariană, bazată pe produse nerafinate, recomandată de doctorul Campbell, realizările în cariera mea au crescut. M-am gândit «De ce nu mănâncă toată lumea în acest fel?» Această carte nouă, Integral, răspunde cu claritate acestei întrebări. Să nu mai fiți confuzi legat de subiectul alimentației şi nutriției.“

- Tony Gonzalez, Atlanta Falcons, jucător profesionist
de fotbal american timp de 16 ani, deținător de recorduri în NFL

„T. Colin Campbell ne dezvăluie cum şi de ce există atât de multă confuzie în legătură cu alimentația şi sănătatea noastră, şi ce se poate face pentru a o stopa. Explicațiile sale sunt elegante, sincere, provocatoare şi cuprinzătoare, indicându-ne cum putem rezolva criza noastră de sănătate.“

- Dr. Dean Ornish, fondator şi preşedinte al Institutului de Cercetare
a Medicinei Preventive; autor al cărții bestseller
Dr. Dean Ornish’s Program for Reversing Heart Disease

„Există puține cărți cu adevărat revelatoare în viață, iar aceasta este în mod real una dintre ele. Citiți şi fiți pregătiți să zburați.“

- Kathy Freston, autoarea cărților bestseller The Lean şi Quantum Wellness

„Nutriţionistul cel mai important al Americii, T. Colin Campbell, cu curaj şi convingere ne arată cum paradigma reducționistă egoistă se infiltrează în ştiință, medicină, media, industria farmaceutică şi grupurile filantropice, împiedicând publicul să afle adevărul nutrițional pentru o sănătate optimă.“

- Dr. Caldwell Esselstyn Jr., autorul bestsellerului
Prevent and Reverse Heart Disease

„Doctorul Colin Campbell este cel mai influent om de ştiință din domeniul nutriţiei al ultimului secol. Munca sa a salvat deja sute de mii de vieți.“

- Dr. John McDougall, fondator şi director medical al McDougall Program

„Dr. Colin Campbell ne-a deschis ochii cu Studiul China. În Integral, el ne arată cu curaj exact cum înțelegerea noastră în domeniul alimentației şi sănătății a deraiat de pe calea cea bună, şi cum putem să o reparăm. Frumoasă şi clar scrisă, această carte ne oferă putere şi va schimba pentru totdeauna modul în care tratăm sănătatea, nutriția şi ştiința.“

- Dr. Neal Barnard, fondator şi preşedinte al
Physicians Committee for Responsible Medicine

„Integral face o demonstraţie convingătoare că focalizarea nutriţiei moderne pe nutrienţi singulari a dus la o confuzie generală cu consecinţe tragice pentru sănătate. Noua paradigmă a doctorului Campbell va schimba modul în care gândim despre hrană, şi astfel vom îmbunătăţi viaţa a milioane de oameni şi vom economisi din costurile pentru sănătate.”

Brian Wendell, producătorul filmului Furculiţe în loc de cuţite


Data aparitie 2015
Loc aparitie Brasov
Numar de pagini 421
Tip coperta Necartonat
Autor

Dr.T.Colin Campbell

Scroll