Peter Kaminsky expert &238;n arta culinar&259; ne dest&259;inuie cum a sl&259;bit aproape 20 de kilograme &537;i cum &537;ia men&539;inut greutatea iar asta preocup&226;nduse de m&226;ncarea bun&259; chiar mai mult  necum mai pu&539;inIdeea de a ne hr&259;ni s&259;n&259;tos echivaleaz&259; pentru mul&539;i cu supliciul unei m&226;nc&259;ri anoste lipsite de gust cu str&259;dania de a num&259;ra permanent caloriile  &238;n general cu renun&539;area la orice bucurie

Inteligenta culinara. Arta de a manca sanatos (si cu adevarat bine)

de Peter Kaminsky

Cod produs: 0000127501

Data aparitie: 2016

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-588-857-9

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Peter Kaminsky, expert în arta culinară, ne destăinuie cum a slăbit aproape 20 de kilograme și cum șia menținut greutatea, iar asta preocupânduse de mâncarea bună chiar mai mult necum mai puțin!Ideea de a ne hrăni sănătos echivalează, pentru mulți, cu supliciul unei mâncări anoste, lipsite de gust, cu strădania de a număra permanent caloriile în general, cu renunțarea la orice bucurie. Alteori, considerăm sarcina de a ne găti preparate deosebite ca fiind un lux, un răsfăț ce ne depășește mijloacele financiare sau abilitățile în bucătărie.Acum, Peter Kaminsky care a scris cărți de bucate alături de maeștri bucătari celebri,ca Daniel Boulud, dar și de amatori întrale gătitului, precum legenda fotbalului american JohnMadden ne demonstrează că oricine are putința de a se delecta cu mâncare absolut savuroasă, fără a fi străbătut de fiori reci gândinduse la dimensiunea taliei.Cu doar câțiva ani în urmă, Kaminsky segăsea în fața unei alegeri dificile: săslăbească ori să accepte consecințele stilului său de viață? Ca scriitor culinar hedonist și cronicar de restaurant la reviste de prestigiu, șia petrecut peste două decenii întrun nesfârșit festin regesc. În mod previzibil, au urmat obezitatea și iminența unui diabet. Situația trebuia săse schimbe. Dar cum putea el, în ciuda chemării irepresibile către plăcerile mesei, să mănânce sănătos, nerenunțând totuși laacele delicii care dau farmecul vieții?În cartea de față, Kaminsky ne face părtași la modul în care șia recăpătat silueta zveltă din tinerețe. Incontestabil, experiența personală și profesională îi conferă autoritatea de a ne sfătui cum să procedăm în diverse împrejurări, pentru a mânca întrun mod care să nu ne afecteze sănătatea, dar fără a sacrifica desfătarea cu mese încântătoare și fără a ne supune la penitențele impuse de o dietă alimentară strictă, prestabilită.Din Inteligența culinară aflăm, în câțiva pași concreți, cum să procedăm în privința meniurilor de fiecare zi: gândind înainte de a mânca, alegând ingrediente de calitate, înțelegând rolul jucat de arome și făcând efortul de a găti. Pe de altă parte, autorul ne avertizează la ce trebuie să renunțăm mai cu seamă la preparatele de tip fastfood sau la ce putem savura cu moderație deserturile și alcoolul. Nu în ultimul rând, ne arată cum să ispitim papilele gustative prin creșterea la maximum a gustului per calorie un concept ingenios, creat de el și ne lămurește că, dacă alegem alimente de calitate, cu arome apetisante, ne vom sătura cu porții mai reduse. A mânca animați de plăcere înseamnă a mânca pentru o viață lungă este crezul său.Dincolo de toate acestea, întâmplările inedite din peregrinările cu tentă gastronomică ale autorului prin America zilelor noastre, scrise întro manieră cuceritoare, pline de un umor fin, sunt alte... delicii memorabile pe care ni le oferă Peter Kaminsky.A mânca echilibrat nu înseamnă, sub nicio formă, a face compromisuri în privința ingredientelor fantastice și a meselor savuroase crede Kaminsky. Iată un îndrumar grozav, din care aflăm cum putem obține beneficii maxime din hrana noastră.Jamie OliverDacă nu vreți să vă confruntați cu epidemia de obezitate și diabet din ziua de azi, nu ratați această carte. Epicurianul Peter Kaminsky a slăbit creânduși o doctrină culinară cu rădăcini adânci în aromă, un concept personal ce nu exclude mesele delicioase, hrănitoare. O călăuză antrenantă care ne arată cum hedonismul și sănătatea pot coexista întrun mod fericit.Dr. Arthur Agatstonspecialist în cardiologie preventivă, creator al dietei South BeachInteligența culinară a lui Kaminsky este manualul fundamental al gurmandului. Plin de vervă și spirit, abundă în sfaturi istețe pentru o nouă generație de consumatori conștienți. ... Cartea va schimba pentru totdeauna viziunea noastră asupra mâncării și, fără îndoială, ne va ajuta să o privim cu mai multă grijă, cruțând atât sănătatea proprie, cât și pe cea a planetei.Gail Simmonsexpert culinar, autor de cărți de bucate și personalitate mediaPeter Kaminsky a scris, timp de patru ani, rubrica Underground Gourmet din revista New York, iar editorialul său din secţiunea Outdoors a apărut în New York Times pe parcursul a douăzeci de ani. Vechi şi fidel colaborator al publicaţiei lunare Food Wine, a fost, de asemenea, redactorşef la revista umoristică National Lampoon. Cărţile sale includ Pig Perfect: Encounters with Remarkable Swine, The Moon Pulled Up an Acre of Bass, The Elements of Taste cu Gray Kunz, Seven Fires cu Francis Mallmann, Celebrate! cu Sheila Lukins şi John Maddens Ultimate Tailgating. Este creatorul şi producătorul executiv al Premiului Mark Twain pentru umor american, decernat de Centrul Kennedy, şi al Premiului Gershwin pentru melodii de succes, acordat de Biblioteca Congresului American.
Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-588-857-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Peter Kaminsky

Scroll