Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei Pornind de la conceptul „Food as Culture” Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei gratie unei metode exclusive care include un centru culinar de ultima ora in Parma Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume

Paste, Academia Barilla

de Academia Barilla IOANA BARZEANU

Cod produs: 0000154590

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2017

ISBN: 978-606-910-048-6

Numar de pagini: 96

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti. Pastele sunt placerea suprema a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebreaza nu numai experienta si creativitatea in bucatarie, ci si bucuria de a petrece mai mult timp in jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventura mereu inedita de forme, culori, arome si stiluri. Ele sparg granitele in materie de metode de gatit, istorie si „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, incepand cu Italia, unde au devenit, practic, un monument national inchinat asa-zisei la dolce vita.   In bucataria italiana, pastele pot suporta practic un numar infinit de combinatii. Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; framantate cu ou, ca in regiunile nordice, sau fara ou, ca in cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese in functie de forma pastelor si de tipul ocaziei: posibilitatile sunt cu adevarat nelimitate, mai ales ca sosul potrivit poate transforma pastele intr-o salata racoritoare de vara sau un deliciu cald, de iarna.
Data aparitie 2017
ISBN 978-606-910-048-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Tip coperta Cartonat
Autor

Academia Barilla IOANA BARZEANU

Scroll