Pas cu pas cititorii sunt informa&355;i care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârna&355;i condimentele &351;i alte adaosuri folosite în ce const&259; procesul de afumare în ce condi&355;ii se depoziteaz&259; &351;i se p&259;streaz&259; cârna&355;iiRe&355;etele de cârna&355;i &351;i alte mezeluri precum &351;i de pateuri &351;i aspicuri

Prepararea mezelurilor in gospodarie

de Bernhard Gahm

Cod produs: 0000134023

Editura: Editura Casa

Data aparitie: 2016

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8527-63-5

Numar de pagini: 168

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii.Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.
Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-8527-63-5
Loc aparitie Oradea
Numar de pagini 168
Tip coperta Necartonat
Autor

Bernhard Gahm

Scroll