Retete culinare si sfaturi pentru sanatateSperanta Anton este autoarea bestsellerului Incursiune in medicina naturista In amintirea lui Valeriu Popa O alimentatie corecta este esentiala pentru mentinerea vitalitatii organismului Fructele si legumele cerealele integrale pestele sint surse inepuizabile de fibre minerale si vitamine aflate la indemina tuturor Imbinindu-le

Retete culinare si sfaturi pentru sanatate

de Speranta Anton

Cod produs: 0000117680

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-465-628-8

Numar de pagini: 392

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Retete culinare si sfaturi pentru sanatate

Speranta Anton este autoarea bestsellerului Incursiune in medicina naturista. In amintirea lui Valeriu Popa.
 O alimentatie corecta este esentiala pentru mentinerea vitalitatii organismului. Fructele si legumele, cerealele integrale, pestele sint surse inepuizabile de fibre, minerale si vitamine, aflate la indemina tuturor. Imbinindu-le armonios, Retete culinare si sfaturi pentru sanatate va prezinta peste o mie de preparate traditionale romanesti, dar si din bucataria altor tari, economice si simplu de gatit. Acestea sint impartite in doua categorii, pentru cei suferinzi si pentru cei sanatosi, iar in partea adresata persoanelor bolnave veti regasi inclusiv unele retete bazate pe renumitele principii vindecatoare ale bioterapeutului Valeriu Popa. Tehnicile de pregatire sint variate, fiind alese astfel incit ingredientele sa-si pastreze nu doar savoarea, ci si continutul de substante nutritive. Pentru a putea fi identificate cu mai multa usurinta, mincarurile de post, cele adaptate pentru post sau pe baza de cruditati au fost marcate grafic.
 
Cuprins:
Aperitive • Bauturi • Budinci • Conserve • Dulciuri • Preparate din carne • Preparate din cereale • Preparate din legume si fructe • Preparate din peste • Salate • Sosuri • Sufleuri • Supe, ciorbe

 


Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-973-465-628-8
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 392
Tip coperta Necartonat
Autor

Speranta Anton

Scroll