Un veritabil tezaur de informatii savuroase si utile arta de a trai in societate ce are la baza respectul fata de sine si fata de ceilaltiDoua sute cincizeci de articole prezentate alfabetic grupate in noua mari categorii modul de exprimare si comunicarea bunele maniere la masa la birou in calatorie la spectacol la muzeu la reuniuni pretentioase si la cele mai importante evenimente din viataEnciclopedia trece in revista convenientele din lumea intreaga dar si particularitatile

SavoirVivre. Enciclopedie de stil si eleganta

de Sabine Denuelle

Cod produs: 0000060464

Data aparitie: 2012

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-93059-5-9

Numar de pagini: 688

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Un veritabil tezaur de informatii savuroase si utile, arta de a trai in societate, ce are la baza respectul fata de sine si fata de ceilalti. Doua sute cincizeci de articole, prezentate alfabetic, grupate in noua mari categorii: modul de exprimare si comunicarea, bunele maniere la masa, la birou, in calatorie, la spectacol, la muzeu, la reuniuni pretentioase si la cele mai importante evenimente din viata. Enciclopedia trece in revista convenientele din lumea intreaga, dar si particularitatile lor, astfel incat veti face fata celor mai inalte exigente, oriunde v-ati afla. Ce inseamna eleganta? Exista reguli pentru folosirea telefonului mobil? Cum ne comportam la birou? Dar la restaurant, in muzee sau la receptii? Cum organizam o cina festiva? Cum tinem un toast? Care sunt cele mai potrivite formule de adresare? E demodata galanteria? Cum raspundem la un compliment? Pe masura ce sosesc oaspetii, ajutati-i sa se instaleze confortabil, aproape de o masuta joasa sau de un gheridon. Le oferiti ceasca tinand-o cu mana stanga, iar ceainicul il manevrati cu dreapta. Dupa ce ati umplut ceasca, ii propuneti invitatului lapte, zahar sau lamaie; apoi asezati in fata oaspetilor farfurii de desert individuale, cu furculite speciale si cu servetele sau servete. Continuati cu platourile cu prajiturele, si fiecare se serveste. Pentru a bea, ridicati ceasca si farfurioara ei (ca la cafea) avand grija sa nu cada lingurita, fara a ridica insa si degetul mic! - Sabine Denuelle Eleganta si rafinament in comportamentul cotidian, dar si in ocazii speciale. Ce cadou alegem pentru diferite ocazii ? Ce subiecte ar fi de preferat sa evitam intr-o conversatie ? In ce constau bunele maniere la masa ? Ce gesturi sunt permise sau interzise in locurile publice ? Cum sa organizam o petrecere ? Cum sa tratam relatiile de prietenie, sau de dragoste, la locul de munca ?
Data aparitie 2012
Editie Editia I
ISBN 978-606-93059-5-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 688
Tip coperta Necartonat
Autor

Sabine Denuelle

Scroll