Danièle Gerkens jurnalist&259; francez&259; la revista Elle a renun&355;at la zah&259;r timp de un an Consecin&355;a a fost c&259; a sc&259;pat de alergii sinuzit&259; riduri balonare celulit&259; &351;i &351;ase kilograme F&259;r&259; niciun tratamentTotul a început atunci când autoarea a publicat un articol în

Zaharul, mai periculos decat cocaina?

de Danièle Gerkens

Cod produs: 0000142950

Editura: Philobia

Data aparitie: 2016

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8560-53-3

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Danièle Gerkens, jurnalistă franceză la revista Elle, a renunţat la zahăr timp de un an. Consecinţa a fost că a scăpat de alergii, sinuzită, riduri, balonare, celulită şi şase kilograme. Fără niciun tratament!

Totul a început atunci când autoarea a publicat un articol în ediţia franceză a revistei Elle despre pericolele consumului de zahăr, articol bazat pe descoperirile cercetătorilor de la Universitatea din Bordeaux, care demonstraseră că zahărul creează o dependenţă de două ori mai puternică decât cocaina. Reacţiile virulente ale reprezentanţilor industriei agroalimentare au determinat-o să studieze îndeaproape problema consumului de zahăr, a consecinţelor absorbţiei sale de către organismul uman şi a dependenţei pe care o creează, a folosirii lui în toate produsele alimentare industriale, a dezinformării masive a publicului şi a manipulării studiilor de către lobby-urile din branşă. Nu sunt lăsaţi deoparte nici înlocuitorii chimici, cu precădere aspartamul.

Lună de lună, cartea descrie reacţiile sale la regimul fără zahăr, de la dificultăţile începutului până la beneficiile care se resimt rapid:
- după 3 săptămâni: diminuarea oboselii şi creşterea energiei;
- după 5-6 săptămâni: un ten mai luminos, o piele mai sănătoasă, riduri estompate şi o digestie mult mai bună;
- după 3-4 luni: pierdere în greutate fără niciun efort, cu precădere în zona abdominală, unde depozitele de grăsime sunt cele mai periculoase pentru sistemul cardiovascular;
- după 6 luni: dispariţia aproape totală a afecţiunilor inflamatorii acutizate – sinuzită sau alergie la polen.

O carte bogat documentată: studii ştiinţifice, interviuri cu psihologi şi cu cei mai buni medici specialişti din Franţa, cursuri de nutriţie, decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informaţii şoc despre vasalitatea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, totul presărat cu trăirile autoarei şi cu sfaturi practice care ne arată că şi noi ne putem vindeca la fel de uşor.
Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-8560-53-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Tip coperta Necartonat
Autor

Danièle Gerkens

Scroll