Tehnica cutitului este una dintre cele mai noi si indragite tehnici de pictura moderne Pentru a explora aceasta tehnica iti recomandam setul Set 5 cutite modele diferite pictura de la Royal & LangnickelExista forme diferite de cutite in functie de forma si marimea detaliului pe care il creezi Set 5 cutite modele diferite pictura de la Royal & Langnickel iti pune la

Accesoriu set 5 cutite metalice pictura LP74

Cod produs: 0000209933

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Tehnica cutitului este una dintre cele mai noi si indragite tehnici de pictura moderne. Pentru a explora aceasta tehnica, iti recomandam setul Set 5 cutite modele diferite pictura de la Royal & Langnickel!

  • Exista forme diferite de cutite, in functie de forma si marimea detaliului pe care il creezi. Set 5 cutite modele diferite pictura de la Royal & Langnickel iti pune la dispozitie 5 modele de cutite, de marimi diferite. Pentru identificarea fiecarui cutit, acestea sunt numerotate astfel, le poti adauga cu usurinta colectiei tale!
  • Precizia este cheia pentru reusita acestei tehnici! Realizate dintr-un otel flexibil de inalta calitate setul Set 5 cutite modele diferite pictura de la Royal & Langnickel este usor de folosit, raspunde bine la miscarea mainii si se poate folosi cu vopsele diverse: acrilice, uleiuri, tempera. Manerul de lemn este confortabil si permite o manevrare mai buna a cutitului.
  • Va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj.

Colectie Royal
Scroll