Repertoriul de fata capitalizeaza – aplicand metoda rezumativ-referentiala consacrata a autorului – intregul palier jurisprudential al instantelor Curtii de Justitie a ComunitatilorUniunii Europene in materia achizitiilor publice Sunt aduse in atentia cititorilor peste 350 de solutii ale autoritatii judiciare a Uniunii selectate in functie de incarcatura de insemnatate de reverberatie din bazinul celor aproximativ 1000 identificate in aceasta materieHotararile si

Achizitiile publice. Curtea de Justitie a Comunitatilor/Uniunii Europene. O radiografie sinoptica a intregii jurisprudente in domeniu

de Dumitru-Daniel Serban

Cod produs: 0000232618

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-27-1927-2

Numar de pagini: 736

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Repertoriul de fata capitalizeaza – aplicand metoda rezumativ-referentiala consacrata a autorului – intregul palier jurisprudential al instantelor Curtii de Justitie a Comunitatilor/Uniunii Europene in materia achizitiilor publice. Sunt aduse in atentia cititorilor peste 350 de solutii ale autoritatii judiciare a Uniunii, selectate in functie de incarcatura de insemnatate, de reverberatie, din bazinul celor aproximativ 1.000 identificate in aceasta materie*.

Hotararile si ordonantele rezumate beneficiaza de denumiri marginale, prin care autorul reuseste sa extraga esenta problematicilor dezbatute, facilitand astfel nu doar parcurgerea, indexarea si cercetarea cazuisticii, ci si intelegerea fundamentelor acesteia.

Lucrarea Achizitiile publice. Curtea de Justitie a Comunitatilor/Uniunii Europene. O radiografie sinoptica a intregii jurisprudente in domeniu se distinge a fi o merituoasa sursa de informare juridica si un autentic indrumar in activitatea curenta specifica a autoritatilor contractante, operatorilor economici competitori, consultantilor, institutiilor de control, autoritatilor de reglementare si, mai cu seama, a instantelor jurisdictionale.

Ne exprimam convingerea ca profesionistii achizitiilor publice vor aprecia aceasta radiografie fara precedent a patrimoniului jurisdictional european, care le aduce la indemana, intr-o forma editoriala concisa si armonios structurata, principalele abordari in domeniu ale prestigioasei instante din Uniunea Europeana, veritabile puncte cardinale menite sa reziste timpului, oferind o perspectiva unica in doctrina de specialitate din tara noastra.

De peste un deceniu, domnul dr. Dumitru-Daniel Serban, beneficiind de un solid „background” profesional si stiintific, imbogateste cunoasterea domeniului achizitiilor publice, preponderent prin inedite volume de jurisprudenta specifica adnotata si comentata, al caror numitor comun si peremptoriu se remarca a fi caracterul aplicat, nelipsit nici volumului de fata.

Prof. univ. dr. Dacian Cosmin Dragos


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-27-1927-2
Numar de pagini 736
Autor

Dumitru-Daniel Serban

Numar pagini 736
Scroll