ADDISON COOKE INFRUNTA NENUMARATE PERICOLE CAUTAND COMOARA REGELUI SOLOMON NIMIC MAI POTRIVIT PENTRU FANII SERIEI VANATORII DE COMORI DE JAMES PATTERSON SI PERCY JACKSON SI OLIMPIENII DE RICK RIORDANLa scurt timp dupa disparitia matusii Delia si a unchiului Nigel in apropierea mormantului cunoscutului lider mongol Genghis-Han arheologul amator Addison Cooke sora lui Molly si prietenii lor cei mai buni Raj si Eddie pornesc intr-o noua aventura prin toata lumeaCand

Addison Cooke si inelul destinului volumul III

de Jonathan W. Stokes

Cod produs: 0000219945

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-128-782-9

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

ADDISON COOKE INFRUNTA NENUMARATE PERICOLE CAUTAND COMOARA REGELUI SOLOMON. NIMIC MAI POTRIVIT PENTRU FANII SERIEI VANATORII DE COMORI DE JAMES PATTERSON SI PERCY JACKSON SI OLIMPIENII DE RICK RIORDAN!

La scurt timp dupa disparitia matusii Delia si a unchiului Nigel in apropierea mormantului cunoscutului lider mongol Genghis-Han, arheologul amator Addison Cooke, sora lui, Molly, si prietenii lor cei mai buni, Raj si Eddie, pornesc intr-o noua aventura prin toata lumea.

Cand Addison primeste un pachet misterios, criminali si vanatori de comori din lumea intreaga incep brusc sa vaneze familia Cooke. Addison si echipa lui ajung la Londra, Paris, Istanbul si mai departe, intr-o cursa de supravietuire si cu speranta de a dezlega misterul pachetului. In cautarea adevarului despre matusa si unchiul lor si a secretului ascuns despre istoria familiei, copiii trebuie sa se confrunte cu terifiantul Vrolok Malazar.

„Addison Cooke este Indiana Jones si James Bond combinati intr-un singur personaj.” Booklist

„Plin de umor si emotionant! […] O aventura alerta si bine scrisa pentru cititori indrazneti.” The Huffington Post

„Ce sa-i mai dai unui copil care a citit toate volumele cu Harry Potter si Percy Jackson? Incearca Addison Cooke. […] Aceasta aventura scrisa alert ii va incanta pe cititorii de gimnaziu si-i va face sa-si doreasca mai multe.” Parents Magazine


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-973-128-782-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 432
Tip coperta Necartonat
Autor

Jonathan W. Stokes

Numar pagini 432
Scroll