Ce fac adevaratii porumbei Lupta cu infractori bineinteles Nu stiai ca orasul tau este protejat de o echipa secreta de prieteni inaripati Adevaratii Porumbei rezolva mistere se lupta cu infractorii si nu se vor opri pana cand orasul nu va fi in sigurantaDe data aceasta Sucita Tovarel Zburlita Gusatul si Pietricel impreuna cu Aschiuta crenguta lui de companie trebuie sa lupte cu o painica-zombi sa o convinga pe primarita sa anuleze o lege ingrozitoare care a izgonit toate

Adevaratii Porumbei intra in paine

de Andrew Mcdonald, Ben Wood

Cod produs: 0000216543

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9739-20-4

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ce fac adevaratii porumbei? Lupta cu infractori, bineinteles! Nu stiai ca orasul tau este protejat de o echipa secreta de prieteni inaripati? Adevaratii Porumbei rezolva mistere, se lupta cu infractorii si nu se vor opri pana cand orasul nu va fi in siguranta.

De data aceasta Sucita, Tovarel, Zburlita, Gusatul si Pietricel, impreuna cu Aschiuta, crenguta lui de companie trebuie sa lupte cu o painica-zombi, sa o convinga pe primarita sa anuleze o lege ingrozitoare care a izgonit toate pasarile, si sa elibereze orasul de iepurasii malefici care au impanzit strazile!

Pot, oare, Adevaratii Porumbei sa salveze situatia?

 

Stiai ca Adevarații Porumbei sunt porumbei care exista in viata reala :

Porumbelul comun (Pietricel)

Cel mai intalnit porumbel din lume. Complet gri si cu doua dungi negre pe fiecare aripa. Se integreaza perfect in multime.

Porumbelul rotitor (Sucita)

Porumbel care face tumbe si acrobatii in timpul zborului. Zboara ce zboara si face giumbuslucuri cand te astepti mai putin.

Porumbelul cret (Zburlita)

Cunoscut si ca „porumbelul sic“. Oamenii l-au inmultit in asa fel incat sa fie acoperit cu pene ondulate. Aceste zburatoare n-au nevoie totusi de ondulator!

Porumbelul gusat (Gusatul)

Mingea uriasa care pare a fi pieptul lui e numita gusa. Acest porumbel depoziteaza mancarea in gusa lui inainte de a o digera. Brrr!

Porumbelul voiajor (Tovarel)

Are capacitatea incredibila de a zbura pe distante lungi si sa se intoarca acasa de fiecare data. Acum multi, multi ani era folosit sa livreze scrisori.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9739-20-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Tip coperta Necartonat
Autor

Andrew Mcdonald, Ben Wood

Numar pagini 224
Scroll