Jack Audley era un tilhar de drumul mare Un soldat Iar toata viata lui a fost un barbat arogant Nu este si nici nu si-a dorit vreodata sa fie un membru de onoare al regatului care sa poarte raspunderea unei vechi mosteniri si sa domneasca peste sute de oameniGrace Eversleigh si-a petrecut ultimii cinci ani ca domnisoara de companie a batrinei ducese de Wyndham Slujba aceasta nu-i aduce deloc multumire fiind ocupata zi de zi cu activitati de rutina pina ce Jack Audley

Adevaratul Duce de Wyndham

de Iulia Quinn

Cod produs: 0000172810

ISBN: 978-606-8695-19-8

Numar de pagini: 366

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jack Audley era un tilhar de drumul mare. Un soldat. Iar toata viata lui a fost un barbat arogant. Nu este si nici nu si-a dorit vreodata sa fie un membru de onoare al regatului, care sa poarte raspunderea unei vechi mosteniri si sa domneasca peste sute de oameni.

Grace Eversleigh si-a petrecut ultimii cinci ani ca domnisoara de companie a batrinei ducese de Wyndham. Slujba aceasta nu-i aduce deloc multumire, fiind ocupata zi de zi cu activitati de rutina... pina ce Jack Audley patrunde in viata ei, coplesind-o cu zimbete, buna dispozitie si farmec masculin.

El nu este barbatul care sa accepte un refuz, iar cind ea se afla in bratele lui, nici ea nu este femeia care sa poata spune nu.

Dar daca el este adevaratul duce, atunci este chiar barbatul pe care ea nu-l va putea avea niciodata...


ISBN 978-606-8695-19-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 366
Tip coperta Necartonat
Autor

Iulia Quinn

Comandate frecvent impreuna

0 Iulia Quinn

Produse similare

Scroll