Prin prezenta lucrare dorim s&259; venim în sprijinul practicienilor din sfera profesiilor juridice personalului din administra&355;ia public&259; precum &351;i tuturor cet&259;&355;enilor interesa&355;i de fenomenul administra&355;iei publice prin publicarea al&259;turi de Codul administrativ a unor acte normative relevante care s&259; întregeasc&259; perspectiva asupra universului administra&355;iei publice române&351;ti O parte dintre aceste acte

Administratia publica 2020. Codul administrativ si legislatia conexa

de Dan Constantin Mata

Cod produs: 0000210663

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0684-8

Numar de pagini: 488

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prin prezenta lucrare, dorim să venim în sprijinul practicienilor din sfera profesiilor juridice, personalului din administraţia publică, precum şi tuturor cetăţenilor interesaţi de fenomenul administraţiei publice, prin publicarea, alături de Codul administrativ, a unor acte normative relevante, care să întregească perspectiva asupra universului administraţiei publice româneşti. O parte dintre aceste acte normative au fost modificate sau completate prin dispoziţiile Codului administrativ, astfel încât necesită o lectură actualizată.

 

Anul 2020 se află sub semnul pandemiei determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Criza sanitară care a afectat societatea românească are consecințe importante și asupra cadrului normativ aplicabil administrației publice. Prezenta ediție nu a putut face abstracție de aceste evoluții normative, multe dintre ele inedite, mergând de la modificarea și completarea Codului administrativ în scopul adaptării la realitățile impuse de instituirea stării de urgență și, ulterior, a stării de alertă și până la modificarea sau adoptarea unor acte normative care să permită autorităților publice luarea unor măsuri eficiente pentru gestionarea crizei.

 

Acolo unde a fost cazul, actele normative au fost adnotate cu dispoziţii conexe, hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, decizii pronunţate în interesul legii sau decizii ale instanţei de contencios constituţional.

La final, a fost adăugat un index alfabetic, pentru a facilita identificarea noţiunilor relevante în corpul lucrării.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0684-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 488
Tip coperta Necartonat
Autor

Dan Constantin Mata

Numar pagini 488
Scroll