Admiterea in notariat Teste grila si sinteze teoretice reprezinta la momentul de fata singura lucrare juridica din Romania conceputa special pentru candidatii care se pregatesc pentru sustinerea concursului de admitere in profesia de notar public inclusiv pentru cei care sustin concursul de admitere in functia de notar public si au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridicaCartea este structurata in trei parti principale care contin• fise teoretice de

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice (editia a VIII a)

de Adina-Renate Motica , Oana-Elena Buzincu , Veronica Stan

Cod produs: 0000234387

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2022

Editie: Editia a VIII a

ISBN: 978-606-27-2062-9

Numar de pagini: 632

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice reprezinta, la momentul de fata, singura lucrare juridica din Romania conceputa special pentru candidatii care se pregatesc pentru sustinerea concursului de admitere in profesia de notar public, inclusiv pentru cei care sustin concursul de admitere in functia de notar public si au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica.
Cartea este structurata in trei parti principale care contin:
• fise teoretice de drept notarial pentru o pregatire temeinica a concursului;
• teste grila in materia dreptului notarial, a dreptului civil si a dreptului procesual civil;
• modele recapitulative realizate dupa tiparul subiectelor de examen.
Pe langa acestea, lucrarea mai include tematica si bibliografia examenului sau concursului privind dobandirea calitatii de notar public.

Despre editia a VIII-a:
Pentru aceasta noua editie a Admiterii in notariat. Teste grila si sinteze teoretice, autorii au revizuit sintezele deja existente conform recentelor modificari ale Statutului Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania si ale altor acte normative cu incidenta in activitatea notariala. De asemenea, au fost adaptate grilele din cuprinsul celor doua sectiuni potrivit cerintelor examinarii, avand un grad de dificultate mai ridicat, inspirat si din practica, tocmai pentru a spori interesul spre particularitatile institutiilor indicate in tematica.
Asemanator editiilor anterioare, a fost pastrata nota de baza a materialului, raspunsurile aferente grilelor avand indicate explicatii, iar la sfarsitul lucrarii, pentru o verificare temeinica a cunostintelor, exista teste recapitulative elaborate respectand modelul subiectelor de la examenul de admitere in notariat.

Despre autori:
Adina-Renate MOTICA este notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Timisoara, conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara si formator la Institutul Notarial Roman.
Oana-Elena BUZINCU este notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Alba Iulia si formator la Institutul Notarial Roman.
Veronica STAN este notar public in cadrul Camerei Notarilor Publici Constanta.


Data aparitie 2022
Editie Editia a VIII a
ISBN 978-606-27-2062-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 632
Autor

Adina-Renate Motica , Oana-Elena Buzincu , Veronica Stan

Numar pagini 632
Scroll