Jeff Abbott este autorul a saptesprezece romane fiind considerat unul dintre cei mai buni scriitori de thriller „one of the best thriller writers in the business Primele sale romane au fost politiste pentru ca ulterior sa se axeze pe thriller Romanele sale au fost publicate in mai multe tari o parte dintre ele devenind bestseller-uriJeff Abbott a castigat Thriller Award pentru romanul The Last Minute si a fost nominalizat la Thriller Award pentru romanul Panic

Adrenalina

de Jeff Abbott

Cod produs: 0000202981

Editura: Acuma

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-93986-9-2

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jeff Abbott este autorul a saptesprezece romane, fiind considerat unul dintre cei mai buni scriitori de thriller („one of the best thriller writers in the business"). Primele sale romane au fost politiste, pentru ca ulterior sa se axeze pe thriller. Romanele sale au fost publicate in mai multe tari, o parte dintre ele devenind bestseller-uri.
Jeff Abbott a castigat Thriller Award pentru romanul The Last Minute si a fost nominalizat la Thriller Award pentru romanul Panic. A fost nominalizat de trei ori Mystery Writers of America's Edgar Award si de doua ori la Anthony Award. Primul sau roman, Do Unto Others, a castigat atat Agatha Award cat si Macavity Award.

De la o viata perfecta la lupta pentru supravietuire si goana disperata pentru salvarea sotiei si a copilului pe care nu il vazuse niciodata.

Agentul CIA Sam Capra are tot ce isi poate dori de la viata. O slujba care ii place, o sotie pe care o iubeste si un copil care urmeaza sa se nasca. Dar intr-o dimineata pierde tot ceea ce conta pentru el. Singurul supravietuitor al atacului cu bomba asupra biroului CIA din Londra, Sam Capra este considerat de colegii lui tradator si ucigas si ajunge intr-una din inchisorile secrete ale CIA. Dupa o perioada traumatizanta petrecuta in inchisoarea secreta, Sam Capra este eliberat, dar trebuie sa ramana la dispozitia agentiei si i se interzice sa-si caute sotia, fiind urmarit permanent. Convins ca sotia sa gravida a fost rapita, Sam face tot posibilul sa scape de agentie ca sa porneasca in cautarea ei.
In lupta lui disperata, Sam Capra intra in lumea retelelor infractionale, a rapirilor, a traficului sexual si a comertului cu arme, manat de un singur gand: sa-si gaseasca sotia si sa-si reabiliteze numele.

Abbott este unul dintre cei mai buni scriitori de thriller din bransa, actiunea si personajele complexe imbinandu-se intr-un cocktail exploziv.

Fragment din cartea "Adrenalina" de Jeff Abbott

 
"Un vuiet, o eclipsa de soare, ca si cand Dumnezeu isi strecurase mana intre mine si cer. M-am intors si ultimul etaj al cladirii in care lucram se facea tandari, flacari tasneau spre exterior, fragmente de geam securizat, cenusa si bucati de otel zburau prin aer. Pamantul se cutremura. O jumatate de om, in flacari, cazu pe trotuar, chiar in apropiere de frumuselele care bausera ceai, iar acum se ghemuiau si mergeau impleticit, cautand sa se adaposteasca la intrarea in cladire de resturile care cadeau de sus. Biroul meu cu falsi consultanti disparuse. Brandon, costumatii care ne vizitasera, pifanul mazgalitor - prietenii si colegii mei. Nu mai erau. Molozul acoperea strada, oamenii, cadea peste masini, taximetre si autobuze, iar Londra insasi parea sa scoata un strigat, alcatuit din ecoul bubuitor al exploziei reflectat de turnul din sticla si pavajele de piatra, sunetul ascutit al claxoanelor de masina, precum si tipetele din ce in ce mai putemice si panica martorilor la eveniment. Nu mai vedeam Audi-ul, iar Holborn devenise o harababura nebuna de autobuze si autoturisme oprite, de fragmente de beton, piatra si otel. Nu puteam sa vad. Nici nu gandeam. M-am avantat pe acoperisul tunelului din fata cladirii in constructie, am escaladat baruri. Trebuia sa ajung deasupra paclei. Ma cataram cu repeziciune; atunci am vazut strafulgerarea gri argintie. Audi-ul, cu sotia mea in el, zvacnea inainte. Am zarit din spate capul lui Lucy, usor inclinat, ca si cand aceasta ar fi incercat sa respire putin aer prin geamul masinii. Conducea cu geamul coborat ca sa faca fat.a gretarilor matinale, mi-am adus eu aminte. Ce gand smintit.
-Lucy! am strigat eu. Lucy! 
M-am catarat din nou pe schela. Trebuia sa n-o pierd din vedere, sa o gasesc de deasupra norului de praf."

Data aparitie 2017
Editie Editia I
ISBN 978-606-93986-9-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Tip coperta Necartonat
Autor

Jeff Abbott

Numar pagini 416
Scroll