Al &537;aselea volum din seria ShetlandUn grup de prieteni din studen&539;ie las&259; în urm&259; luminile Londrei &537;i vin în Shetland la o nunt&259; Îns&259; noaptea târziu Eleanor una dintre tinere dispare iar Polly de care era cel mai apropiat&259; prime&537;te un e-mail care seam&259;n&259; foarte mult cu o scrisoare de adio La scurt timp dup&259; aceea cadavrul lui Eleanor e decoperit într-o postur&259;

Aer rarefiat

de Ann Cleeves

Cod produs: 0000210889

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-53-5

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Al șaselea volum din seria Shetland

Un grup de prieteni din studenție lasă în urmă luminile Londrei și vin în Shetland la o nuntă. Însă noaptea târziu, Eleanor, una dintre tinere, dispare, iar Polly, de care era cel mai apropiată, primește un e-mail care seamănă foarte mult cu o scrisoare de adio. La scurt timp după aceea, cadavrul lui Eleanor e decoperit într-o postură neobișnuită, la marginea unei prăpăstii.

Detectivii Jimmy Perez și Willow Reeves descoperă în curând că Eleanor era depresivă și avea o fascinație nesănătoasă pentru o fantomă legendară din Shetland, o fetiță care s-a înecat în anii ’20 și pe care insista că o văzuse în mai multe rânduri. Să fi tulburat Eleanor un secret dureros impregnat în istoria insulelor, o taină care merită sacrificiul suprem pentru a fi păstrată?

 

Receptare critică

„Dacă sunteți în căutarea unor romane polițiste excelente în stilul Agathei Christie, nu aveți altceva de făcut dcât să o citiți pe Ann Cleeves.”

Antonia Fraser, The Lady

„Capacitatea lui Cleeves de a îmbine o narațiune în stil clasic și migălos construită cu analiza psihologică profundă arată că este ea însăși o raritate.”

Jake Kerridge, Telegraph

„Un mister construit cu multă grijă, plin de atmosferă și suspans.”

Jessica Man, Literary Review

„Felul cum își construiește Ann ambianța o face să se numere printre cei mai buni scriitori din domeniu… Rareori într-un roman polițist a fost evocat cu mai multă pricepere spațul în care se desfășoară acțiunea.”

Daily Express


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-53-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

Ann Cleeves

Numar pagini 368
Scroll