Agenda cu gliter A6 cu coperti Gorjuss Sea Nixie este o agenda deosebita si elegant finisata iar datorita atentiei oferita detaliilor in realizarea acesteia ajunge sa fie un obiect esential pentru tine oriunde vei fiAceasta agenda este micuta si incape perfect in orice geanta sau ghiozdan Copertile stralucitoare vor atrage cu siguranta atentiaAgenda cu gliter A6 cu coperti Gorjuss Sea Nixie de la Santoro este prevazuta cu o coperta din

Agenda cu gliter A5 cu coperti Gorjuss Sea Nixie 1107GJ01

Cod produs: 0000213373

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Agenda cu gliter A6 cu coperti Gorjuss Sea Nixie este o agenda deosebita si elegant finisata iar datorita atentiei oferita detaliilor in realizarea acesteia ajunge sa fie un obiect esential pentru tine oriunde vei fi.

  • Aceasta agenda este micuta si incape perfect in orice geanta sau ghiozdan. Copertile stralucitoare vor atrage cu siguranta atentia.
  • Agenda cu gliter A6 cu coperti Gorjuss Sea Nixie de la Santoro este prevazuta cu o coperta din plastic care o va proteja iar astfel iti vei putea nota oricand gandurile sau sarcinile pe care le ai de facut in fiecare zi.
  • Agenda contine 80 de pagini liniate, cu decor inspirat din lumea piratilor pe marginea foilor.
  • Dimensiune: 15 x 21 x 1 cm
  • Personaj Gorjuss: Sea Nixie
  • Colectie: Pirates

Colectie Santoro
Scroll