Agenda inchidere cu cheita Gorjuss A Little More TeaPentru colectionari de agende am pregatir aceasta fantastica agenda din pliele ecologica cu inchidere speciala de la Santoro colectia Wondeland design A Little More TeaAgenda are coperti din piele ecologica cum am mai spus cu imprimeu Gorjuss A little More Tea In interior veti gasi 200 de pagini cu desene simbolice designului si sunt prinse in 4 inele metalice Paginile au separatoare intre ele si au urmatoarele liniaturi

Agenda cu inchidere cu cheita Gorjuss A Little More Tea 1092GJ02

Cod produs: 0000234583

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Agenda inchidere cu cheita Gorjuss A Little More Tea
Pentru colectionari de agende am pregatir aceasta fantastica agenda din pliele ecologica cu inchidere speciala de la Santoro colectia Wondeland design A Little More Tea.

Agenda are coperti din piele ecologica cum am mai spus cu imprimeu Gorjuss A little More Tea. In interior veti gasi 200 de pagini cu desene simbolice designului si sunt prinse in 4 inele metalice. Paginile au separatoare intre ele si au urmatoarele liniaturi: 50 pagini liniate, 50 pagini patratele, 50 pagini punctate, 50 pagini pentru schite sau desene.
Agenda Gorjuss A little More Tea de la Santoro se inchide prin blocare cu o frumoasa cheita in relief prinsa de un lantisor ca sa nu o pierdeti.
Dimensiuni: aprox.14 x 19 x 3 cm.
Acest produs nu este o jucarie


Colectie Santoro
Scroll