Agenda pentru anul 2021 in format A5 datata zilnic Contine un numar de 336 pagini fiind realizata din hartie de culoare ivory din import cu un gramaj de 80gmp Copertile agendei sunt buretate realizate din material de foarte buna calitate tip imitatie piele cu imprimare emboss a anului 2021 Coperta este de culoare rosie iar dimensiunile agendei sunt urmatoarele 138 x 205 cm format finit Agenda este in limba romanaAgenda este lipita si cusuta pe lateral si are o

Agenda Dakota A5 datata hartie ivory coperta rosu EJ211415

Cod produs: 0000209808

Brand: Dakota

Colectie: Dakota

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Agenda pentru anul 2021, in format A5, datata zilnic. Contine un numar de 336 pagini, fiind realizata din hartie de culoare ivory, din import, cu un gramaj de 80g/mp. Copertile agendei sunt buretate, realizate din material de foarte buna calitate, tip imitatie piele, cu imprimare emboss a anului 2021. Coperta este de culoare rosie iar dimensiunile agendei sunt urmatoarele: 13.8 x 20.5 cm (format finit). Agenda este in limba romana.

Agenda este lipita si cusuta pe lateral, si are o cusutura reala pe margine. Agenda este structurata de urmatoarea maniera: pe primele pagini contine calendarul pentru anul 2021 si 2022, precum si diverse alte informatii, iar la sfarsit contine pagini pe care se pot nota diverse informatii si 8 harti color (format A5). Agenda este prevazuta cu un semn de carte de culoare rosie. Paginile agendei au coltul de jos perforat, si sunt aurite pe laterale.

Agenda se poate personaliza. Pretul nu include personalizarea.


Colectie Dakota
Scroll